Povezane vesti
CEO i CFO SVB-a dali otkaze posle kolapsa banke
Bloomberg Adria 22.04.2023
Iz SVB Financial Groupa, bivšeg vlasnika Silicon Valley Banka koji je bankrotirao, rekli su da su njihov izvršni direktor i finansijski direktor podneli ostavke, i to više od mesec dana posle ulaska u stečaj. Izvršni direktor Gregory Becker i… »
Ručajte na ivici svemira za 132.000 dolara
Bloomberg Adria 22.04.2023
Svemirska trka je upravo dobila novog učesnika. Francuski Zephalto nudi putnicima priliku da putuju u stratosferu u balonu, počevši od 120.000 evra (132.000 dolara) po osobi 2025. "Udružio sam se sa francuskom svemirskom agencijom i zajedno smo radili… »
Kljčni ljudi odlaze: Izvršni i finansijski direktor SVB grupe podneli ostavke
Blic 22.04.2023
SVB Financial Group" je u petak u podnesku navela da su njen izvršni direktor Greg Becker i glavni finansijski direktor Daniel Bek dali ostavke, prenose američki mediji. Istovremeno, Beker ostao konsultant SVB-a na zahtev kompanije, a njegov rad će… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane

(BLOG) Blokada Brankovog mosta u 15h: Roditelji održali novi skup ispred Devete, podrška studentima FDU ispred Višeg suda
N1 Info pre 0 minutajoš 14 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio čet, nisam video tog gubitnika u grupi": Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
Mondo pre 59 minutajoš 9 povezanih