Povezane vesti
Duljaj: Da vidimo ko je dostojan dresa Partizana
Sport klub 22.04.2023
Crno-beli u nedelju od 18.30 sati gostuju ekipi Čukaričkog u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je da njegov tim mora da se „suzbije“ i pokaže karakter protiv Čukaričkog na Banovom brdu. „Nije lako igrati… »
Partizanovi dresovi su čisti, znači da nisam uspeo! Igor Duljaj: Ako je u meni problem, mogu to lako da reše
Mondo 22.04.2023
Partizanov trener potpuno "otvorio karte" pred još jedan važan meč. Partizanov trener potpuno "otvorio karte" pred još jedan važan meč FK Partizan prolazi kroz veliku krizu, koju je Čukarički produbio pobedom na Banovom brdu u četvrtak uveče. Poruka… »
Kerkez: Mora još bolje u nedelju protiv Partizana
Sport klub 22.04.2023
Čukarički u početak doigravanja ulazi sa pet bodova viška u odnosu na Partizan, uz meč protiv istog rivala na stadionu na Banovom brdu (nedelja, 18,30 časova). U samo tri dana razmaka Čukarički i Partizan će odigrati dva meča. Prethodni, započet 11… »
Vesti dana »
'Na Islandu sam, slušam vetar': Nobelova nagrada za književnost kanadskoj spisateljici En Karson
BBC News pre 5 satijoš 39 povezanih
Paskval besneo posle debakla: „Mislio sam da gore ne može, ali drugo poluvreme je bilo još katastrofalnije!“
Hot sport pre 44 minutajoš 36 povezanih
"Četvrti čin" protesta u Francuskoj: Sukobi i hapšenja na Trgu Bastilja; vlast šalje 3.000 nastavnika u škole
RTS pre 9 minutajoš 22 povezane
Izborni presek: Glasanje dijaspore u centru pažnje, Vučić tvrdi da je 'otimao pištolje iz ruku'
BBC News pre 2 satajoš 45 povezanih