Povezane vesti
Vučić odgovara portparolu EU: Pozivam Srbe sa Kosova da ih razočaramo još više
Radio 021 22.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je, dan uoči izbora u opštinama na severu Kosova i Metohije, koje srpske stranke bojkotuju, Srbe sa KiM da pokažu da "ne mogu da nas gaze". On je rekao da je "situacija teška, ali da je volja srpskog naroda na… »
Vučić: Izbori se sprovode uz pratnju 550 naoružanih policajaca
Beta video 22.04.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije pitao je Portparola Evropske komisije Petera Stana da li ga je bar malo sramota kada izjavljuje da je razočaran što Srpska lista i Srbi neće učestvovati na izborima. On je ponovio da su Srbi na Kosovu do sada učestvovali u… »
Vučić poručio portparolu EU: Sram te bilo!
Sputnik 22.04.2023
Iznenadio sam se i zaprepastio kada sam čuo da je portparol EU Peter Stano rekao da je razočaran što Srpska lista neće izaći na lokalne izbore na Kosovu i Metohiji, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Mi smo do sada učestvovali na četiri… »
Vesti dana »
Evropski vozači bi mogli da plaćaju gorivo 220 evra više godišnje zbog skupe nafte
B92 pre 2 satajoš 35 povezanih
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 48 minutajoš 25 povezanih
Godišnjica smrti premijera Zorana Đinđića: Poštu odavali građani, simpatizeri i stranačke kolege, vence na mestu stradanja položili bivši i sadašnji ministri (foto)
Blic pre 1 satjoš 72 povezane
Oštra poruka iz Rusije: Brisel ucenjuje Beograd; KiM je neodvojivi deo Srbije
B92 pre 48 minutajoš 66 povezanih
"Ovo je dokaz da Amerika nije spremna za rat sa Iranom" Rajt: Nije u stanju ni da prati tankere kroz Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 1 satjoš 51 povezana