Povezane vesti
Našao ananas pred vratima kuće i izbezumio se kad je saznao ovo: Šokirao se, mislio da ga tipuju za pljačku, ali desio se…
Kurir 22.04.2023
Čovek je ostao zbunjen pošto je na svom pragu otkrio ananas s natpisom "Dobrodošli". Objasnio je kako se vratio kući s posla oko 19 sati, a za njim i njegova devojka u 20 sati, a na pragu ih je čekalo tropsko voće. Zbunjen njegovim značenjem, počeo je da… »
Sačekao ga ananas na kućnom pragu s porukom: Dobrodošli! Kad je saznao šta znači, šok - "Pitali su kako je postavljen"
Mondo 22.04.2023
Otišao je na posao i ispričao šta se dogodilo, a kada mu je kolega otkrio značenje - ostao je u šoku. Otišao je na posao i ispričao šta se dogodilo, a kada mu je kolega otkrio značenje - ostao je u šoku. Prilikom vraćanja kući s posla oko 19 sati, naišao… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 4 satijoš 2 povezane
"Upucani samo zato što su Srbi" Oglasila se Kancelarija za KiM: Napad pokazuje koliko su srpski povratnici ugroženi na prostoru Kosova i Metohije
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Radujemo se da ga ponovo dočekamo" Tramp će predvoditi najveću američku delegaciju ikada na ovom samitu!
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana