Povezane vesti
Radoičić o izborima na severu KiM: Srpski narod će sutra pokazati da gleda u jednog predsednika Vučića
Nova 22.04.2023
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je večeras da će "srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika Aleksandra Vučića. Znamo mi… »
"Naš odgovor biće moćan, i poraz vragu" Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića
Alo 22.04.2023
Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit… »
Potpredsednik Srpske liste: "Sveopšti bojkot lažnih izbora, jer oni ni za jednog časnog Srbina ne postoje"
Telegraf 22.04.2023
"Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome" "Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 51 minutajoš 42 povezane

Vučević: Netačno da se sprema upad policije na fakultete, to priželjkuje Obradović
Euronews pre 27 minutajoš 15 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih

Demonstracije ispred opštine Pančevo, policija spustila štitove (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih

Stiglo proleće, a sa njim i novi topli talas: Temperatura ide do 23 stepena - kakav će biti vikend
NIN pre 27 minutajoš 21 povezana