Povezane vesti
Radoičić o izborima na severu KiM: Srpski narod će sutra pokazati da gleda u jednog predsednika Vučića
Nova 22.04.2023
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je večeras da će "srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika Aleksandra Vučića. Znamo mi… »
"Naš odgovor biće moćan, i poraz vragu" Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića
Alo 22.04.2023
Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit… »
Potpredsednik Srpske liste: "Sveopšti bojkot lažnih izbora, jer oni ni za jednog časnog Srbina ne postoje"
Telegraf 22.04.2023
"Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome" "Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića… »
Vesti dana »

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 29 minutajoš 77 povezanih

Uhapšen vozač koji je automobilom udario tri osobe u Žarkovu, pa pobegao
N1 Info pre 41 minutajoš 15 povezanih

Studenti u blokadi objavili: Promenjeno je mesto današnjeg protesta u Beogradu, studenti se distanciraju od Pionirskog parka evo gde se premešta glavno dešavanje
Dnevnik pre 2 satajoš 8 povezanih

Na sigurnoj distanci: Evo gde je Vučić dok se građani okupljaju u Beogradu
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih