Povezane vesti
Radoičić o izborima na severu KiM: Srpski narod će sutra pokazati da gleda u jednog predsednika Vučića
Nova 22.04.2023
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je večeras da će "srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika Aleksandra Vučića. Znamo mi dobro… »
"Naš odgovor biće moćan, i poraz vragu" Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića
Alo 22.04.2023
Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023… »
Potpredsednik Srpske liste: "Sveopšti bojkot lažnih izbora, jer oni ni za jednog časnog Srbina ne postoje"
Telegraf 22.04.2023
"Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome" "Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Paralelni skupovi za i protiv blokada širom Srbije, Vučić prošetao Banjicom, hapšenja na Voždovcu i u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru
RTS pre 10 satijoš 36 povezanih

Mask pozvao na raspuštanje britanskog parlamenta usled masovnih protesta
Vesti online pre 57 minutajoš 25 povezanih

Kakav Aždićev prvenac! Nikšićanin „bombom“ srušio Inter u finišu
Sport klub pre 1 satjoš 25 povezanih