Povezane vesti

Radoičić o izborima na severu KiM: Srpski narod će sutra pokazati da gleda u jednog predsednika Vučića

Radoičić o izborima na severu KiM: Srpski narod će sutra pokazati da gleda u jednog predsednika Vučića

Nova 22.04.2023
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je večeras da će "srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika Aleksandra Vučića. Znamo mi… »
"Naš odgovor biće moćan, i poraz vragu" Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića

"Naš odgovor biće moćan, i poraz vragu" Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića

Alo 22.04.2023
Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit… »
Potpredsednik Srpske liste: "Sveopšti bojkot lažnih izbora, jer oni ni za jednog časnog Srbina ne postoje"

Potpredsednik Srpske liste: "Sveopšti bojkot lažnih izbora, jer oni ni za jednog časnog Srbina ne postoje"

Telegraf 22.04.2023
"Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome" "Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića… »

Vesti dana »