Povezane vesti
Radoičić o izborima na severu KiM: Srpski narod će sutra pokazati da gleda u jednog predsednika Vučića
Nova 22.04.2023
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je večeras da će "srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika Aleksandra Vučića. Znamo mi dobro… »
"Naš odgovor biće moćan, i poraz vragu" Saopštenje potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića
Alo 22.04.2023
Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što je to i danas bilo tokom vežbe Granit 2023… »
Potpredsednik Srpske liste: "Sveopšti bojkot lažnih izbora, jer oni ni za jednog časnog Srbina ne postoje"
Telegraf 22.04.2023
"Samo želimo da živimo u miru i svoji na svome" "Moj srpski narod na severu Kosova i Metohije sutra će svima pokazati da ima jednu državu Srbiju, jednu zastavu kojom se diči i da gleda u jednog predsednika i Vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, kao što… »
Vesti dana »

Preokret! Tramp podržao putinov plan?! Na pomolu kraj rata u Ukrajini, ali će Zelenski poludeti zbog uslova: Isplivao ceo predlog Kremlja
Blic pre 17 minutajoš 31 povezana

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa padom temperatura i lokalnim pljuskovima
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 24 povezane

"Povređeno 6 policajaca, privedeno 56 osoba": Oglasio se MUP povodom incidenta na sinoćnim protestima
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Vučević: Blokaderi u Valjevu pokazali da je to slika i prilika njihovog političkog programa; Đurić: Kazniti napadače na prostorije SNS i tužilaštvo
RTV pre 7 minutajoš 12 povezanih

AFP o Srbiji: Situacija eskalirala, zapaljene kancelarije nacionalističkog predsednika Vučića
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih