Povezane vesti

"Popila sam 200 tableta za dan posle i abortirala 19 puta" Skandalozno priznanje Maje Marinković, javnost zgrožena! Šok!

"Popila sam 200 tableta za dan posle i abortirala 19 puta" Skandalozno priznanje Maje Marinković, javnost zgrožena! Šok!

Kurir 23.04.2023
Maja Marinković poznata je po svom skandaloznom ponašanju u rijalitiju i turbulentnim odnosima, kao i intimnim odnosima koje ima sa po nekoliko muškaraca po sezoni. Ona je tokom rasprave za crnim stolom koja se vodila kada je Anita Stanojlović morala… »
"Abortirala sam bar 19 puta": Skandalozna izjava rijaliti starlete - ima 26 godina i popila je 200 tableta za dan posle!

"Abortirala sam bar 19 puta": Skandalozna izjava rijaliti starlete - ima 26 godina i popila je 200 tableta za dan posle!

Mondo 23.04.2023
Maja Marinković je iznela skandalozne brojke tokom razgovora u rijalitiju. Maja Marinković je iznela skandalozne brojke tokom razgovora u rijalitiju Starleta Maja Marinković, koju je domaća javnost upoznala u rijalitiju Zadruga u kojem je zavela prvo… »
"Abortirala sam bar 19 puta": Maja Marinković i sa Zvezdanom završila u krevetu, a zbog ovo izjave danima mediji brujali o…

"Abortirala sam bar 19 puta": Maja Marinković i sa Zvezdanom završila u krevetu, a zbog ovo izjave danima mediji brujali o…

Blic 22.04.2023
Spisak ljubavnika Maje Marinković iz sezone u sezonu rijalitija "Zadruga" sve je duži, a poslednja "recka" na papiru bio je Zvezdan Slavnić, kog je preotela od Anđele Đuričić. Zadrugarka Maja Marinković u više navrata svojim izjavama šokirala je… »

Vesti dana »