Повезане вести

"Попила сам 200 таблета за дан после и абортирала 19 пута" Скандалозно признање Маје Маринковић, јавност згрожена! Шок!

"Попила сам 200 таблета за дан после и абортирала 19 пута" Скандалозно признање Маје Маринковић, јавност згрожена! Шок!

Курир 23.04.2023
Маја Маринковић позната је по свом скандалозном понашању у ријалитију и турбулентним односима, као и интимним односима које има са по неколико мушкараца по сезони. Она је током расправе за црним столом која се водила када је… »
"Абортирала сам бар 19 пута": Скандалозна изјава ријалити старлете - има 26 година и попила је 200 таблета за дан после!

"Абортирала сам бар 19 пута": Скандалозна изјава ријалити старлете - има 26 година и попила је 200 таблета за дан после!

Мондо 23.04.2023
Маја Маринковић је изнела скандалозне бројке током разговора у ријалитију. Маја Маринковић је изнела скандалозне бројке током разговора у ријалитију Старлета Маја Маринковић, коју је домаћа јавност упознала у ријалитију Задруга у… »
"Абортирала сам бар 19 пута": Маја Маринковић и са Звезданом завршила у кревету, а због ово изјаве данима медији брујали о…

"Абортирала сам бар 19 пута": Маја Маринковић и са Звезданом завршила у кревету, а због ово изјаве данима медији брујали о…

Блиц 22.04.2023
Списак љубавника Маје Маринковић из сезоне у сезону ријалитија "Задруга" све је дужи, а последња "рецка" на папиру био је Звездан Славнић, ког је преотела од Анђеле Ђуричић. Задругарка Маја Маринковић у више наврата својим… »

Вести дана »