Povezane vesti
Sin portparola Kremlja borio se s vagnerovcima!? Prigožon: Prišao mi je Peskov i rekao "Nađite mesto za mog sina, hoće da…
Kurir 23.04.2023
Sin portparola Kremlja Dmitrija Peskova borio se u Ukrajini zajedno sa snagama ruske vojne kompanije Vagner, otkrio je šef Vagnera Jevgenij Prigožin. Prigožin je rekao da je Peskov, poverenik ruskog predsednika Vladimira Putina, posegnuo za rukom da… »
Šok priznanje sina Putinovog ključnog čoveka: Borio sam se u Ukrajini sa Vagnerom, otac mi je pomogao da odem
Nova 23.04.2023
Sin portparola Kremlja Dmitrija Peskova - Nikolaj, borio se u Ukrajini u sklopu paravojne formacije Vagner, otkrio je šef te plaćeničke grupe Jevgenij Prigožin. Tu informaciju je potvrdio i sam Nikolaj, koji je ispričao da mu je otac pomogao da se… »
Sin Putinovog portparola kaže da se borio za Vagner u Ukrajini, otac Dmitrij Peskov pokušao da ga odvrati: "Mislim da je…
Blic 23.04.2023
Sin Dmitrija Peskova, portparola ruskog predsednika Vladimira Putina, rekao je da je služio u Ukrajini kao artiljerac plaćeničke grupe Vagner, preneo je Rojters pozivajući se na “Komsomolskaju pravdu”. Nikolaj Peskov (33) rekao je listu da je bio… »
Prigožin: Sin Dmitrija Peskova borio se u redovima skupine Wagner
SEEbiz 23.04.2023
MOSKVA - Sin glasnogovornika Kremlja Dmitrija Peskova borio se u Ukrajini zajedno s plaćeničkim snagama private ruske vojne tvrtke Wagner, otkrio je u subotu šef Wagnera Jevgenij Prigožin. Prigožin je rekao da se Peskov, osoba od povjerenja ruskog… »
Prigožin tvrdi: Sin Putinovog portparola se borio za Vagner, to se držalo u tajnosti
Telegraf 23.04.2023
Prigožin je rekao da se Peskov, osoba od poverenja ruskog predsednika Vladimira Putina, sam obratio kako bi razgovarao o angažmanu njegovog sina u ratu. Sin portparola Kremlja Dmitrija Peskova borio se u Ukrajini zajedno s plaćeničkim snagama privatne… »
Nađite mesta za mog sina, on hoće da ide u rat! Prišao mu jedan od Putinovih najbližih ljudi i uputio dramatične reči
Mondo 23.04.2023
Nikolaj Peskov, sin Dmitrija Peskova, služio u ratom razorenoj Ukrajini u istočnoj oblasti Luganska pod lažnim imenom nakon tri nedelje obuke. Nikolaj Peskov, sin Dmitrija Peskova, služio u ratom razorenoj Ukrajini u istočnoj oblasti Luganska pod… »
Vesti dana »
Snežna mećava pogodiće ove predele Srbije, evo i kada: Očekuje se da padne i do 30 cm snega
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Gasprom pod blokadom SAD: Šta su sekundarne sankcije koje se navode uz NIS
Forbes pre 45 minutajoš 69 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 8 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 50 povezanih