Повезане вести

Син портпарола Кремља борио се с вагнеровцима!? Пригожон: Пришао ми је Песков и рекао "Нађите место за мог сина, хоц́е да…

Син портпарола Кремља борио се с вагнеровцима!? Пригожон: Пришао ми је Песков и рекао "Нађите место за мог сина, хоц́е да…

Курир 23.04.2023
Син портпарола Кремља Дмитрија Пескова борио се у Украјини заједно са снагама руске војне компаније Вагнер, открио је шеф Вагнера Јевгениј Пригожин. Пригожин је рекао да је Песков, повереник руског председника Владимира Путина… »
Шок признање сина Путиновог кључног човека: Борио сам се у Украјини са Вагнером, отац ми је помогао да одем

Шок признање сина Путиновог кључног човека: Борио сам се у Украјини са Вагнером, отац ми је помогао да одем

Нова 23.04.2023
Син портпарола Кремља Дмитрија Пескова - Николај, борио се у Украјини у склопу паравојне формације Вагнер, открио је шеф те плаћеничке групе Јевгениј Пригожин. Ту информацију је потврдио и сам Николај, који је испричао да му је… »
Син Путиновог портпарола каже да се борио за Вагнер у Украјини, отац Дмитриј Песков покушао да га одврати: "Мислим да је…

Син Путиновог портпарола каже да се борио за Вагнер у Украјини, отац Дмитриј Песков покушао да га одврати: "Мислим да је…

Блиц 23.04.2023
Син Дмитрија Пескова, портпарола руског председника Владимира Путина, рекао је да је служио у Украјини као артиљерац плаћеничке групе Вагнер, пренео је Ројтерс позивајући се на “Комсомолскају правду”. Николај Песков (33) рекао… »
Пригожин: Син Дмитрија Пескова борио се у редовима скупине Вагнер

Пригожин: Син Дмитрија Пескова борио се у редовима скупине Вагнер

СЕЕбиз 23.04.2023
МОСКВА - Син гласноговорника Кремља Дмитрија Пескова борио се у Украјини заједно с плаћеничким снагама привате руске војне твртке Вагнер, открио је у суботу шеф Вагнера Јевгениј Пригожин. Пригожин је рекао да се Песков, особа од… »
Пригожин тврди: Син Путиновог портпарола се борио за Вагнер, то се држало у тајности

Пригожин тврди: Син Путиновог портпарола се борио за Вагнер, то се држало у тајности

Телеграф 23.04.2023
Пригожин је рекао да се Песков, особа од поверења руског председника Владимира Путина, сам обратио како би разговарао о ангажману његовог сина у рату. Син портпарола Кремља Дмитрија Пескова борио се у Украјини заједно с… »
Нађите места за мог сина, он хоће да иде у рат! Пришао му један од Путинових најближих људи и упутио драматичне речи

Нађите места за мог сина, он хоће да иде у рат! Пришао му један од Путинових најближих људи и упутио драматичне речи

Мондо 23.04.2023
Николај Песков, син Дмитрија Пескова, служио у ратом разореној Украјини у источној области Луганска под лажним именом након три недеље обуке. Николај Песков, син Дмитрија Пескова, служио у ратом разореној Украјини у источној… »

Вести дана »