Povezane vesti
Najomraženiji NBA košarkaš otvorio dušu: Od mene prave zlikovca!
Večernje novosti 23.04.2023
KOŠARKAŠ Memfis Grizlisa Dilon Bruks uspeo je da izbegne suspenziju zbog udaranja Lebrona Džejmsa u međunožje. On je zbog tog poteza isključen u trećem meču serije NBA plej-ofa koji su Lejkersi dobili rezultatom 111:101 za vođstvo 2:1 u seriji. FOTO… »
Lebron: Ovo nije moj prvi rodeo, ne zanimaju me takve reči
Sport klub 23.04.2023
Lebron Džejms ističe da na njega ni najmanje ne utiču reči Dilona Bruksa, beka Memfis Grizlisa, kao i da nije imao poseban motiv u trećoj utakmici serije prve runde plej-ofa. Lejkersi su kod kuće slavili sa 111:101 i sada vode sa 2-1. Bruks je posle… »
VIDEO Napucao Lebrona između nogu, Džejms se srušio na parket: Prljav potez igrača Memfisa
Nova 23.04.2023
Na meču Lejkersa i Grizlisa viđene su i neke nesportske, ružne scene. Košarkaš Memfisa Dilon Bruks isključen je sa utakmice jer je namerno udario Lebrona Džejmsa u predelu prepona. Dvojica igrača su se do sada bavila čarkama samo preko medija, a Bruks je… »
Ruka u Lebronovo međunožje – isključenje, neverica (VIDEO)
Sport klub 23.04.2023
Košarkaš Memfisa Dilon Bruks isključen je početkom treće četvrtine trećeg meča prve runde NBA plej-ofa protiv Lejkersa u Los Anđelesu. Bruks je pokušao da ukrade loptu Lebronu Džejmsu, ali umesto na lopti njegova ruka je završila u međunožju protivničkog… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: konstruktivni razgovori, najave sankcija i planovi za nove susrete
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 68 povezanih

Poljski navijači posvetili transparent Kosovu: Potez kojim su navijači Leha oduševili Srbiju FOTO
Nova pre 10 minutajoš 40 povezanih

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 1 satjoš 179 povezanih

Tim Partizana za Hibernijan: Jurčević u sastavu, Seku nova šansa
Sport klub pre 1 satjoš 31 povezana