Povezane vesti

Lajović došao do titule karijere: Doživeo što nikad nije i u drami razbio Rubljova

Lajović došao do titule karijere: Doživeo što nikad nije i u drami razbio Rubljova

Nova 23.04.2023
Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do druge titule u karijeri pošto je u finalu Srpske opena savladao Rusa Andreja Rubljova sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Tako je uspeo da dođe i do treće međusobne pobede nad Rubljovim, i sada ima tri pobede u isto… »
Finale Srpska opena: Lajović protiv Rubljova za drugu ATP titulu

Finale Srpska opena: Lajović protiv Rubljova za drugu ATP titulu

Euronews 23.04.2023
ATP turnir u Banja Luci danas se završava, a za trofej će se boriti Dušan Lajović i Andrej Rubljov. Finale je na programu od 14.00 uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium. Srpski teniser imao je težak put do finala, redom je pobeđivao Krajinovića… »
Lajović: Rubljov je sjajan, uživaću u finalu

Lajović: Rubljov je sjajan, uživaću u finalu

Dnevnik 23.04.2023
BANjALUKA: Dobro poznajem Andreja Rubljova, ranije smo trenirali zajedno, privatno smo jako dobri, on je jedan sjajan momak, rekao je srpski teniser Dušan Lajović nakon što je u polufinalu "Srpska opena" savladao Miomira Kecmanovića i obezbedio finale… »
Lajović pred finale sa rusom: ''Rubljov je favorit ali...''

Lajović pred finale sa rusom: ''Rubljov je favorit ali...''

Večernje novosti 23.04.2023
Dušan Lajović je juče savladao Miomira Kecmanovića sa 2:1 u setovima i izborio prvo ovosezonsko finale, gde ga čega Rus, Andrej Rubljov. Foto: EPA-EFE/ Angelo Carconi / POOL Dobro poznajem Andreja Rubljova, ranije smo trenirali zajedno, privatno smo… »
Srbin ide po titulu u Banjaluci! Srušio Đokovića, pa napada Rusa: "Nema tajni, znam šta me čeka"

Srbin ide po titulu u Banjaluci! Srušio Đokovića, pa napada Rusa: "Nema tajni, znam šta me čeka"

Mondo 23.04.2023
Dušan Lajović igraće protiv Andreja Rubljova u finalu Srpska opena. Dušan Lajović igraće protiv Andreja Rubljova u finalu Srpska opena. Dušan Lajović ide po titulu u Banjaluci. Pobedio je Novaka Đokovića u četvrtfinalu, pa onda i Miomira… »

Vesti dana »