Повезане вести

"Да сам оженио прију, САД не бих малтерисао": Певач у емисији хвалио жену, водитељ му споменуо бившу девојку!

"Да сам оженио прију, САД не бих малтерисао": Певач у емисији хвалио жену, водитељ му споменуо бившу девојку!

Мондо 23.04.2023
Певач Љуба Перућица у емисији причао о жени с којом је изводио радове на кући. Док је хвалио, дотакао се и певачице Александре Пријовић. Певач Љуба Перућица у емисији причао о жени с којом је изводио радове на кући. Док је… »
"Да сам се оженио пријом, не бих малтерисао" Љубу и данас сви памте као њеног бившег, ево шта он каже о њој, брзо споменуо…

"Да сам се оженио пријом, не бих малтерисао" Љубу и данас сви памте као њеног бившег, ево шта он каже о њој, брзо споменуо…

Курир 23.04.2023
Певач Љуба Перућица је својевремено био у вези са колегиницом Александром Пријовић која је данас једна од најплаћенијих певачица на нашим просторима, али је сада у срећном браку са Катарином. Љуба веома редовно на друштвеним… »
"Их, да сам њу оженио..." Певач се присетио љубави са Александром Пријовић

"Их, да сам њу оженио..." Певач се присетио љубави са Александром Пријовић

Вечерње новости 22.04.2023
ПОПУЛАРНИ певач Љуба Перућица проговорио је о животу са супругом Катарином Колозеус, а притом се присетио своје љубави са Александром Пријовић, те се нашалио. Фото: Инстаграм Љуба је открио да је морао да малтерише са својом… »

Вести дана »