Повезане вести
"Да сам оженио прију, САД не бих малтерисао": Певач у емисији хвалио жену, водитељ му споменуо бившу девојку!
Мондо 23.04.2023
Певач Љуба Перућица у емисији причао о жени с којом је изводио радове на кући. Док је хвалио, дотакао се и певачице Александре Пријовић. Певач Љуба Перућица у емисији причао о жени с којом је изводио радове на кући. Док је… »
"Да сам се оженио пријом, не бих малтерисао" Љубу и данас сви памте као њеног бившег, ево шта он каже о њој, брзо споменуо…
Курир 23.04.2023
Певач Љуба Перућица је својевремено био у вези са колегиницом Александром Пријовић која је данас једна од најплаћенијих певачица на нашим просторима, али је сада у срећном браку са Катарином. Љуба веома редовно на друштвеним… »
"Их, да сам њу оженио..." Певач се присетио љубави са Александром Пријовић
Вечерње новости 22.04.2023
ПОПУЛАРНИ певач Љуба Перућица проговорио је о животу са супругом Катарином Колозеус, а притом се присетио своје љубави са Александром Пријовић, те се нашалио. Фото: Инстаграм Љуба је открио да је морао да малтерише са својом… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Нови магазин пре 40 минутајош 22 повезане
Стабилније време уз честу маглу: детаљна временска прогноза за данас и наредне дане
Глас југа пре 35 минутајош 13 повезаних