Povezane vesti
"Da sam oženio priju, SAD ne bih malterisao": Pevač u emisiji hvalio ženu, voditelj mu spomenuo bivšu devojku!
Mondo 23.04.2023
Pevač Ljuba Perućica u emisiji pričao o ženi s kojom je izvodio radove na kući. Dok je hvalio, dotakao se i pevačice Aleksandre Prijović. Pevač Ljuba Perućica u emisiji pričao o ženi s kojom je izvodio radove na kući. Dok je hvalio, dotakao se i pevačice… »
"Da sam se oženio prijom, ne bih malterisao" Ljubu i danas svi pamte kao njenog bivšeg, evo šta on kaže o njoj, brzo spomenuo…
Kurir 23.04.2023
Pevač Ljuba Perućica je svojevremeno bio u vezi sa koleginicom Aleksandrom Prijović koja je danas jedna od najplaćenijih pevačica na našim prostorima, ali je sada u srećnom braku sa Katarinom. Ljuba veoma redovno na društvenim mrežama objavljuje… »
"Ih, da sam nju oženio..." Pevač se prisetio ljubavi sa Aleksandrom Prijović
Večernje novosti 22.04.2023
POPULARNI pevač Ljuba Perućica progovorio je o životu sa suprugom Katarinom Kolozeus, a pritom se prisetio svoje ljubavi sa Aleksandrom Prijović, te se našalio. Foto: Instagram Ljuba je otkrio da je morao da malteriše sa svojom suprugom, pošto se… »
Vesti dana »

Tramp: "Nisam baš zainteresovan za dalji kontakt sa Putinom, previše ljudi umire"
Telegraf pre 35 minutajoš 28 povezanih

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 4 satijoš 26 povezanih

Olujni oblaci jure ka Srbiji, RHMZ izdao upozorenje: Nevreme već na vidiku, evo gde će pljuštati
Telegraf pre 10 minutajoš 52 povezane

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 1 satjoš 25 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 5 satijoš 23 povezane