Повезане вести

Пришао и рекао - САД ћу да те силујем! Милена Ћеранић о овоме никад није говорила - открила детаље сарадње са Тропиком

Пришао и рекао - САД ћу да те силујем! Милена Ћеранић о овоме никад није говорила - открила детаље сарадње са Тропиком

Мондо 23.04.2023
Милена Ћераноћ својевремено је била део групе Тропико бенд, а приликом једног наступа доживела је огромну непријатност од стране госта. Милена Ћераноћ својевремено је била део групе Тропико бенд, а приликом једног наступа… »
„Псујте људи, то ослобађа“: Наша певачица открила технику којом се решава стреса

„Псујте људи, то ослобађа“: Наша певачица открила технику којом се решава стреса

Нова 23.04.2023
Певачица послала поруку народу. Певачица Милена Ћеранић је за портал Нова.рс по први пут јавно испричала детаље свог приватног живота, одрастања у Крагујевцу, и почетку своје певачке каријере. Она нам је открила колико је… »
"Пришао ми је матори перверзњак и шапнуо Сад ћу да те силујем" Милена Ћеранић открила непријатност коју је доживела

"Пришао ми је матори перверзњак и шапнуо Сад ћу да те силујем" Милена Ћеранић открила непријатност коју је доживела

Блиц 23.04.2023
Певачица Милена Ћеранић открива да је на наступима доживела разне непријатности. Једну од ружних ситуација неће моћи никада да заборави. - Била сам заштићена као бели медвед, нико није могао да ми приђе. Сећам се да је на једној… »
"Пришао ми матори перверзњак и шапнуо САД ћу да те силујем" Милена Ћеранић открила непознате детаље сарадње са Тропико…

"Пришао ми матори перверзњак и шапнуо САД ћу да те силујем" Милена Ћеранић открила непознате детаље сарадње са Тропико…

Курир 23.04.2023
Певачица Милена Ћеранић постала је позната јавности 2008. године када је била део музичког такмичења '' Звезде Гранда'', али и пре тога је наступала и била део Тропико бенда. - Ја њих много волим, у једном тренутку сам дошла до… »

Вести дана »