Повезане вести
Сравнио кућу скоро до темеља: Исповест Јелене из Лештана коју је бивши муж оставио без крова над главом, сазнала од његове…
Курир 23.04.2023
Јелена Ј. (43), из Лештана, којој је јуче срушен спрат куће у истом насељу, тврди да је то наредио њен бивши супруг Милан Ј. (44). Кућа у којој живи са петогодишњом ћеркицом, у Книнској 24, у Лештанима, срушена је такозваном… »
Огласила се Јелена којој је бивши муж срушио кућу багером: Пребио ме је, завршила сам у Ургентном центру! Ово је злочин
Мондо 23.04.2023
Јелена Ј. из Лештана тврди да је кућу у којој живи са ћерком срушио њен бивши супруг Милан Ј. Јелена Ј. из Лештана тврди да је кућу у којој живи са ћерком срушио њен бивши супруг Милан Ј. Јелена Ј. (43) из Лештана у Београду… »
Ужас! Жени багером срушио кућу у Лештанима како би јој се осветио: Пронашао рупу у закону, а онда смислио паклени план
Мондо 23.04.2023
Жена Ј. Ј. из Лештана пријавила је да јој је супруг срушио кућу багером у којој живи са ћерком која има пет година. Жена Ј. Ј. из Лештана пријавила је да јој је супруг срушио кућу багером у којој живи са ћерком која има пет… »
"Прошле недеље ме тукао, сад је срушио све": Жена из Лештана сумња да јој је бивши муж багером уништио кућу
Телеграф 23.04.2023
Кућа у којој Ј. Ј. живи са ћеркицом је оштећена тако што је на све четири стране, такозваном виљушком грађевинске машине пробијена и практично постала неадекватна за живот. Једино што је остало читаво јесте кров и ходник. Жена… »
ФОТО Жена из Лештана тврди да јој је бивши муж багером срушио кућу док је била на послу: „Претпрошле недеље ме је претукао…
Нова 23.04.2023
Након што је претучена претпрошле недеље, Ј.Ј из Лештана тврди да јој је данас бивши муж срушио у кућу у којој је живела са својом петогодишњим ћерком. Ј. Ј је данас била на послу, када јој је око 13 часова јављено да јој је… »
Жена из Лештана тврди да јој је бивши муж багером срушио кућу док је била на послу: "Преспаваћу са ћеркицом у ходнику, само је…
Блиц 22.04.2023
Жена Ј.Ј из Лештана тврди да јој је данас бивши муж срушио у кућу у којој је живела са својом петогодишњим ћерком. Наиме, она је, како каже, данас била на послу, када јој је око 13 часова јављено да јој је са багером срушена… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 23 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 2 сатајош 28 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 9 сатијош 9 повезаних
Вељковић пред Штурм: Аустријске екипе играју као немачке, знамо како хоћемо да играмо
Нова пре 38 минутајош 51 повезана