Повезане вести
Једним позивом је почело све! Мирка и Вујадин се познају од малих ногу, а ово је њихова прича - Од тада смо нераздвојни
Мондо 23.04.2023
Мирка Васиљевић открила је како је почела љубавна прича између ње и фудбалера Вујадина Савића са којим има четворо деце. Мирка Васиљевић открила је како је почела љубавна прича између ње и фудбалера Вујадина Савића са којим… »
Судбински предодређени! Мирка Васиљевић и Вујадин Савић знају се од пелена, а онда је фудбалер једном кафом све променио
Курир 23.04.2023
Глумица Мирка Васиљевић и фудбалер Вујадин Савић су већ 11 година у складној брачној заједници и заједно имају четворо деце. У гостовању у емисији Сценирање, Мирка је открила да се упознала са својим партнером још као дете. -… »
Драго ми је што смо вујадин и ја били упорни у томе да опстанемо! Мирка Васиљевић никад искреније о браку са Вујадином
Мондо 23.04.2023
Вечерас од 20 часова на Курир телевизији не пропустите гостовање Мирке Васиљевић у "Сценирању"! Вечерас од 20 часова на Курир телевизији не пропустите гостовање Мирке Васиљевић у "Сценирању"! Од детињства живи као на… »
"Убила сам га у појам!" Мирка Васиљевић у Сценирању коначно открива зашто се још није удала за Вујадина! Ево ко кочи све...…
Курир 23.04.2023
Глумица Мирка Васиљевић гост је новог издања емисије "Сценирање" на Курир телевизији. У искреном разговору са водитељком емисије Вањом Цамовић дотакла се бројних тема, из пословног, али и приватног живота. Мирка је у… »
Вести дана »

'Без краљева': Огроман број људи на протестима против Трампа широм САД
BBC News пре 14 минутајош 16 повезаних

(ФОТО) Судар аутомобила и аутобуса на путу ка Крагујевцу: Погинуо возач аута, двоје повређено
Н1 Инфо пре 14 минутајош 29 повезаних

Путин тражи Доњецк као услов за крај рата: Испливали кључни детаљи уочи састанка у Будимпешти
Недељник пре 44 минутајош 15 повезаних

Избори у Северној Македонији Грађани гласају за градоначелнике и одборнике у Граду Скопљу и 80 општина
Ало пре 1 сатјош 11 повезаних