Повезане вести

Душан Лајовић освојио турнир у Бањалуци, српски тенисер у финалу победио Андреја Рубљова

Душан Лајовић освојио турнир у Бањалуци, српски тенисер у финалу победио Андреја Рубљова

Данас 23.04.2023
Српски тенисер Душан Лајовић освојио је турнир Српска опен у Бањалуци, јер је у финалу победио другог носиоца Андреја Рубљова са 6:3, 4:6, 6:4. Лајовић је до трофеја стигао победама над двојицом играча из топ десет – у… »
Душан Лајовић победио Рубљова за титулу у Бањалуци

Душан Лајовић победио Рубљова за титулу у Бањалуци

Политика 23.04.2023
Српски тенисер Душан Лајовић освојио је другу титулу у каријери на Српска опену у Бањалуци, где је у финалу савладао Руса Андреја Рубљова после два и по сата велике борбе у три сета - 6:3, 4:6, 6:4. Опет је шести тенисер света… »
Душан Лајовић: Срећан сам што сам после четири године освојио титулу

Душан Лајовић: Срећан сам што сам после четири године освојио титулу

Политика 23.04.2023
БАЊАЛУКА – Српски тенисер Душан Лајовић изјавио је данас да је у финалу Српска опена у Бањалуци против Руса Андреја Рубљова одиграо најтежи меч у последњих шест месеци. Лајовић је освојио Српска опен, јер је данас у финалу… »
Рубљов: Лајовић заслужио титулу, борио сам се колико сам могао

Рубљов: Лајовић заслужио титулу, борио сам се колико сам могао

Спортски журнал 23.04.2023
Лајовић је у финалу турнира у Бањалуци победио Рубљова 6:3, 4:6, 6:4. Руски тенисер Андреј Рубљов изјавио је вечерас да је Душан Лајовић заслужено освојио титулу на турниру у Бањалуци Српска опен. Лајовић је у финалу турнира… »
Лајовић освојио Српска опен и стигао до друге титуле у каријери, Рубљов предао трофеј у финалу

Лајовић освојио Српска опен и стигао до друге титуле у каријери, Рубљов предао трофеј у финалу

Еуроневс 23.04.2023
Душан Лајовић освојио је турнир Српска опен у Бањалуци, после победе над браниоцем титуле Андрејом Рубљовим. Српски тенисер славио је и у трећем међусобном окршају са шестим играчем АТП листе, а до друге титуле у каријери… »
Новаче, пази се! Алкараз ти дише за вратом: Почистио ривале, узео титулу, сад Ђоковића на врху чува само 5 бодова!

Новаче, пази се! Алкараз ти дише за вратом: Почистио ривале, узео титулу, сад Ђоковића на врху чува само 5 бодова!

Мондо 23.04.2023
Карлос Алкараз је све ближе Новаку Ђоковићу, а пред Ролан Гарос је у страшној форми. Карлос Алкараз је све ближе Новаку Ђоковићу, а пред Ролан Гарос је у страшној форми. Док је Новак Ђоковић испао у четвртфиналу турнира у… »
Руне: Дао сам апсолутно све, али успео сам

Руне: Дао сам апсолутно све, али успео сам

Спорт клуб 23.04.2023
Млади Холгер Руне био је веома срећан након што је на волшебан начин победио Ботика ван де Зандсхулпа – 6:4, 1:5, 7:6 (7-3) – у финалу турнира из серије 250 у Минхену. Холанђанин је чак три пута сервирао за своју прву АТП титулу… »
Руне одбранио титулу на турниру у Минхену

Руне одбранио титулу на турниру у Минхену

Спортски журнал 23.04.2023
То је била реприза прошлогодишњег финала које је Ван де Зандшулп предао при резултату 4:3 у првом сету због проблема са дисањем. Дански тенисер Холгер Руне одбранио је данас титулу на турниру у Минхену, пошто је данас у финалу… »
Пољакиња покорила Немачку: Прва тенисерка света тријумфовала над другом и освојила турнир у Штутгарту

Пољакиња покорила Немачку: Прва тенисерка света тријумфовала над другом и освојила турнир у Штутгарту

Вечерње новости 23.04.2023
Први рекет света у женској конкуренцији Ига Швјонтек освојила је турнир у Штутгарту. Она је у финалу била боља од другог рекета света Арине Сабаленке са 2:0 у сетовима (6:3, 6:4). Фото: АП Пољакиња је успела да направи брејк у… »
Алкарас одбранио титулу на турниру у Барселони

Алкарас одбранио титулу на турниру у Барселони

Бета 23.04.2023
Шпански тенисер Карлос Алкарас одбранио је данас титулу на турниру у Барселони, пошто је у финалу победио петог тенисера света Грка Стефаноса Циципаса после два сета, 6:3, 6:4. Други тенисер света победио је после сат и 20… »
ВИДЕО Новакова реакција након Лајовићеве титуле: Дошао у последњем сету па уз осмех аплаудирао

ВИДЕО Новакова реакција након Лајовићеве титуле: Дошао у последњем сету па уз осмех аплаудирао

Нова 23.04.2023
Није крио одушевљење. Душан Лајовић, 70. тенисер света, савладао је Андреја Рубљова, 6. играча планете, у финалу Српска Опена у Бањалуци и тако дошао до друге титуле у каријери. Лајовић је против Рубљова славио са 6:3, 4:6… »
Лајовић победио Рубљова и освојио Српска опен!

Лајовић победио Рубљова и освојио Српска опен!

Вести онлине 23.04.2023
Душан Лајовић је шампион Српска опена, победио је другог носиоца Андреја Рубљова са 6:3, 4:6, 6:4 за своју другу титулу у каријери! Почело је бурно, Лајовић је већ у првом гему заостајао 0-40, али се извукао са пет везаних поена… »
Мислио сам да ћу да се онесвестим! Дуци срушио Новака, па Руса - заслужио је титулу: У псу и шетњи је кључ!

Мислио сам да ћу да се онесвестим! Дуци срушио Новака, па Руса - заслужио је титулу: У псу и шетњи је кључ!

Мондо 23.04.2023
Душан Лајовић пресрећан након победе над Андрејом Рубљовом и освајања своје друге АТП титуле. Душан Лајовић пресрећан након победе над Андрејом Рубљовом и освајања своје друге АТП титуле. Српски тенисер Душан Лајовић освојио… »
Алкаразу титула у Барселони, али Новак остаје први! Лајовић ће имати огроман скок на АТП листи!

Алкаразу титула у Барселони, али Новак остаје први! Лајовић ће имати огроман скок на АТП листи!

Спортске.нет 23.04.2023
Други тенисер света Карлос Алкараз остаће на тој позицији, и поред данас освојене титуле на турниру у Барселони. Он је у финалу рутински савладао Грка Стефаноса Циципаса са 6:3 и 6:4 после једног сата и 20 минута игре и тако… »
Дуци! Пао је Рубљов за титулу у Бањалуци!

Дуци! Пао је Рубљов за титулу у Бањалуци!

Спорт клуб 23.04.2023
Душан Лајовић је шампион Српска опена, победио је другог носиоца Андреја Рубљова са 6:3, 4:6, 6:4 за своју другу титулу у каријери! Почело је бурно, Лајовић је већ у првом гему заостајао 0-40, али се извукао са пет везаних поена… »
Лајовић освојио турнир Српска опен

Лајовић освојио турнир Српска опен

Радио 021 23.04.2023
Душан Лајовић освојио је данас титулу на турниру Српска опен у Бањалуци, пошто је у финалу победио шестог тенисера света Руса Андреја Рубљова после три сета, 6:3, 4:6, 6:4. Лајовић, 70. тенисер света, победио је после два сата… »
Лајовић преко Рубљова до титуле на Српска опену

Лајовић преко Рубљова до титуле на Српска опену

ИндексОнлине 23.04.2023
БАЊАЛУКА – Српски тенисер Душан Лајовић освојио је титулу на Српска опену у Бањалуци, пошто је данас за два сата и 33 минута победио Руса Андреја Рубљова са 2:1 у сетовима – 6:3, 4:6, 6:4. Први гем првог сета почео је са три… »
„Прошао сам много“: Прва реакција Лајовића након титуле, послао емотивну поруку

„Прошао сам много“: Прва реакција Лајовића након титуле, послао емотивну поруку

Нова 23.04.2023
Велика победа. Српски тенисер Душан Лајовић стигао је до друге титуле у каријери пошто је у финалу Српске опена савладао Руса Андреја Рубљова са 2:1 (6:3, 4:6, 6:4). Овом победом је напредовао за чак 27 места на АТП листи и… »
Алкараз хара – пао Циципас за трофеј у Барселони

Алкараз хара – пао Циципас за трофеј у Барселони

Спорт клуб 23.04.2023
Карлос Алкараз одбранио је титулу у Барселони, пошто је у финалу турнира из серије 500 савладао Стефаноса Циципаса са 6:3, 6:4. То је Алкаразова девета титула у дванаестом финалу у каријери, док је Грков скор у финалима сада… »
Лајовић: Вртело ми се у глави при крају… Много ми значи

Лајовић: Вртело ми се у глави при крају… Много ми значи

Спорт клуб 23.04.2023
Душан Лајовић био је пресрећан после освајања друге титуле у каријери, и рекао је да није престао да верује у себе ни када је ишло лоше. У финалу у Бањалуци, Лајовић је победио другог носиоца Андреја Рубљова са 6:3, 4:6, 6:4… »
Сви су погледали ка њему: Ево шта је Новак Ђоковић урадио када је Душан Лајовић освојио Српска опен (фото)

Сви су погледали ка њему: Ево шта је Новак Ђоковић урадио када је Душан Лајовић освојио Српска опен (фото)

НИЈЕ успео Новак Ђоковић да на турниру Српска опен 2023 одиграо како је желео, али је показао колико му је стало и до тог турнира у Бањалуци, али и до колеге из тениске репрезентације Србије, Душана Лајовића. Фото: ТеннисТВ… »
"Осећам се као да сам одавде!" Андреј Рубљов одушевио све Србе, а нарочито оне у Републици Српској

"Осећам се као да сам одавде!" Андреј Рубљов одушевио све Србе, а нарочито оне у Републици Српској

НИЈЕ завршио турнир Српска опен као што је прижељкивао, али Андреј Рубљов је доживео салве аплауза после финала у Бањалуци. Фото: ТеннисТВ Подсетимо, Душан Лајовић и Рубљов су одиграли спектакуларан завршни меч за трофеј, а… »
Турнир каријере Душана Лајовића - Трофеј ''Српска опена'' је у његовим рукама!

Турнир каријере Душана Лајовића - Трофеј ''Српска опена'' је у његовим рукама!

Спортске.нет 23.04.2023
Српски тенисер Душан Лајовић освојио је титулу на ''Српска опену'' у Бањалуци! Он је данас у финалу после двоипочасовне борбе био бољи од другог носиоца, фаворизованог Руса Андреја Рубљова са 2:1, по сетовима 6:4, 4:6 и 6:4 и… »
Лајовић освојио турнир Српска опен у Бањалуци

Лајовић освојио турнир Српска опен у Бањалуци

Радио сто плус 23.04.2023
Лајовић, 70. тенисер света, победио је после два сата и 31 минута. Тенисери су на почетку освајали гемове на своје сервисе све до седмог гема, када је Лајовић одузео сервис Рубљову, предност брејка је сачувао и повео у мечу… »
Новак није успео, али Србин је шампион у Бањалуци; Сензација у финалу, Дуци разбио фаворита и лансирао се на АТП листи!

Новак није успео, али Србин је шампион у Бањалуци; Сензација у финалу, Дуци разбио фаворита и лансирао се на АТП листи!

Мондо 23.04.2023
Душан Лајовић је савладао Андреја Рубљова у финалу Српска опена и стигао је до велике титуле у Бањалуци! Душан Лајовић је савладао Андреја Рубљова у финалу Српска опена и стигао је до велике титуле у Бањалуци! Није Новак, али… »
Повреде, меч лопте, драма: Нестварна Рунеова титула

Повреде, меч лопте, драма: Нестварна Рунеова титула

Спорт клуб 23.04.2023
Холгер Руне одбранио је трофеј на турниру из серије 250 у Минхену – у репризи прошлогодишњег финала савладао је Ботика ван де Зандсхулпа са 6:4, 2:6, 7:6 (7-3), уз чак четири спасене меч лопте. Ван де Зандсхулп је до овог… »
Извинио се Русу: Ово је Душан Лајовић урадио одмах после финала Српска опена

Извинио се Русу: Ово је Душан Лајовић урадио одмах после финала Српска опена

ДУШАН Лајовић је сензационално освојио турнир "Српска опен 2023", а онда се обатио јавности и свом ривалу. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Лајовић и Андреј Рубљов су одиграли спектакуларан завршни меч за трофеј, а после победе над… »
Српско чудо у Бањалуци! Душан Лајовић приредио светску сензацију и освојио Српска опен!

Српско чудо у Бањалуци! Душан Лајовић приредио светску сензацију и освојио Српска опен!

ДУШАН Лајовић је сензационално играо на турниру "Српска опен 2023", а тако је окончао и финале - другом АТП титулом у каријери. ФОТО: Тањуг/АП Наш тениски репрезентативац, је низ изузетних резултата заокружио добивши и последњи… »
Никада тесније: Губи ли Новак Ђоковић трон пре Ролан Гароса

Никада тесније: Губи ли Новак Ђоковић трон пре Ролан Гароса

НОВАК Ђоковић је елиминисан у четвртфиналу Српска опена, а с обзиром да неће наступати ни у Мадриду то ће учинити трком на АТП листи доста занимљивијом, а хоће ли Новак остати први? ФОТО: Тањуг/АП Испадањем од Душана Лајовића… »

Вести дана »