Povezane vesti

Stiven King "prozvao" vlasnika Tvitera, Mask mu odgovorio: "Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a Vi?"

Stiven King "prozvao" vlasnika Tvitera, Mask mu odgovorio: "Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a Vi?"

Insajder 24.04.2023
Reditelj Stiven King (75), poznat po brojnim horor ostvarenjima, apelovao je na američkog milijardera Ilona Maska da, umesto što plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini, ali mu je Mask… »
Mask odgovorio Stivenu Kingu: Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?

Mask odgovorio Stivenu Kingu: Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?

Nova 24.04.2023
Reditelj Stiven King (75), poznat po brojnim horor ostvarenjima, apelovao je na američkog milijardera Ilona Maska da, umesto što plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini, ali mu je Mask… »
Rasprava Stivena Kinga i Ilona Maska oko plave kvačice na Tviteru i donacija Ukrajini

Rasprava Stivena Kinga i Ilona Maska oko plave kvačice na Tviteru i donacija Ukrajini

Radio 021 24.04.2023
Reditelj Stiven King (75) apelovao je na američkog milijardera Ilona Maska, umesto da plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini. Mask mu je odgovorio kontrapitanjem: "Donirao sam 100 miliona… »

Vesti dana »