Povezane vesti
Kurti: Spreman sam za sastanak s Vučićem i očekujem konkretne rezultate
Radio sto plus 24.04.2023
“Uvek sam spreman za sastanke na visokom nivou. Naredni sastanak biće u Briselu. Trebalo bi razgovarati o tome kako će se Briselski sporazum i Ohridski sporazum sprovesti bez odlaganja i u potpunosti”, reko je Kurti prištinskim medijima. Predsednik… »
Lajčak: U Briselu glavne teme prvi nacrt ZSO-a i nestali
Al Jazeera 24.04.2023
Na sastanku 2. maja, na kojem će učestvovati Aleksandar Vučić i Albin Kurti, glavne teme će biti prvi nacrt statuta zajednice srpskih opština i pitanje nestalih osoba. Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Srbije i Kosova Miroslav Lajčak saopćio… »
Lajčak najavio Na sastanku u Briselu glavne teme ZSO i pitanje nestalih
Alo 24.04.2023
Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak saopštio je da će na sastanku 2. maja u Briselu, na kojem bi trebalo da učestvuju predsednik Aleksandar Vučić i premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, glavne teme biti prvi nacrt… »
Lajčak: Vučić i Kurti 2. maja o statutu ZSO i Deklaraciji o nestalima
Bujanovačke 24.04.2023
Bujanovac, 24. april 2023. Na dnevnom redu sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Albina Kurtija 2. maja u Briselu biće formalno odobravanje Deklaracije o nestalim licima i predstavljanje nacrta statuta Zajednice srpskih… »
Vesti dana »
Nova računica za vozače u Evropi: Zbog skupe nafte gorivo bi moglo da poskupi i do 220 evra
Blic pre 1 satjoš 34 povezane
"Ako danas ne uspemo, jedini razlog smo mi sami": Kakve nam je poruke zaveštao Zoran Đinđić?
N1 Info pre 12 minutajoš 69 povezanih
Iran objavio prvu izjavu novog vrhovnog vođe Modžtabe Hamneija
Insajder pre 41 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 8 minutajoš 64 povezane
BLOG UŽIVO Prva poruka novog vrhovnog vođe Irana: Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja
Nova pre 42 minutajoš 49 povezanih