Povezane vesti
„Da sam na njegovom mestu ja bih u zemlju propao“: Ubitačan komentar Milana St. Protića o Marjanu Rističeviću
Nova 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Žena rekla Rističeviću – “propašće SNS kartel” (VIDEO)
In medija 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi “u zemlju propao” da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
N1 Info 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić o snimku koji kruži mrežama: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
Danas 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi „u zemlju propao“ da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Vesti dana »

"Trener mora da bude džukela i da kaže ono što otac ne bi": Dragutin otvorio dušu, Angelina je tada potonula
Mondo pre 36 minutajoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Za Bogdana i političke zatovorenike“: U Novom Sadu krenula šetnja do zatvora na Klisi, u Beogradu skup podrške građana studentima
Nova pre 16 minutajoš 13 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 4 satijoš 17 povezanih

Sutra hitan sastanak Saveta bezbednosti zbog upada ruskih aviona u Estoniju
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih