Povezane vesti
„Da sam na njegovom mestu ja bih u zemlju propao“: Ubitačan komentar Milana St. Protića o Marjanu Rističeviću
Nova 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Žena rekla Rističeviću – “propašće SNS kartel” (VIDEO)
In medija 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi “u zemlju propao” da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
N1 Info 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić o snimku koji kruži mrežama: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
Danas 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi „u zemlju propao“ da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Vesti dana »
(Foto) Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića: Održan pomen u Hramu Svetog Save
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 16 povezanih
Venecuelanska dobitnica Novelove nagrade za mir predala Trampu njenu medalju
NIN pre 54 minutajoš 16 povezanih
Naftovod kao ekonomski prioritet Mađarske - Sijarto: "Povećanje udela Srbije u NIS-u matematički moguće"
Blic pre 39 minutajoš 13 povezanih