Povezane vesti
„Da sam na njegovom mestu ja bih u zemlju propao“: Ubitačan komentar Milana St. Protića o Marjanu Rističeviću
Nova 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Žena rekla Rističeviću – “propašće SNS kartel” (VIDEO)
In medija 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi “u zemlju propao” da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
N1 Info 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić o snimku koji kruži mrežama: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
Danas 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi „u zemlju propao“ da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Vesti dana »
Oglasio se RHMZ: Tokom noći susnežica i sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Advokat o odluci Apelacionog suda u Beogradu: Presuda Kecmanovićima ukinuta iz proceduralnih razloga
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Pontonski most kod Svilajnca rasklopljen zbog visokog vodostaja Velike Morave
Danas pre 4 satijoš 1 povezana