Повезане вести
„Да сам на његовом месту ја бих у земљу пропао“: Убитачан коментар Милана Ст. Протића о Марјану Ристичевићу
Нова 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би "у земљу пропао" да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Жена рекла Ристичевићу – “пропашће СНС картел” (ВИДЕО)
Ин медија 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би “у земљу пропао” да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Милан Ст. Протић: Да сам на месту Маријана Ристичевића, ја бих у земљу пропао
Н1 Инфо 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би "у земљу пропао" да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Милан Ст. Протић о снимку који кружи мрежама: Да сам на месту Маријана Ристичевића, ја бих у земљу пропао
Данас 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би „у земљу пропао“ да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Вести дана »

Широм Србије одржана окупљања грађана против блокада, Вучић се придружио скупу на Бањици
Еуроневс пре 4 минутајош 49 повезаних

Протест у Београду Удружења за заштиту животиња против нацрта закона
Бета пре 7 сатијош 16 повезаних

Милојевићу Партизан ни у мислима: Тренеру Звезде тешко пао одлазак Ендијаеа, има сјајне вести за навијаче
Мондо пре 33 минутајош 28 повезаних