Повезане вести

„Да сам на његовом месту ја бих у земљу пропао“: Убитачан коментар Милана Ст. Протића о Марјану Ристичевићу

„Да сам на његовом месту ја бих у земљу пропао“: Убитачан коментар Милана Ст. Протића о Марјану Ристичевићу

Нова 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би "у земљу пропао" да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Жена рекла Ристичевићу – “пропашће СНС картел” (ВИДЕО)

Жена рекла Ристичевићу – “пропашће СНС картел” (ВИДЕО)

Ин медија 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би “у земљу пропао” да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Милан Ст. Протић: Да сам на месту Маријана Ристичевића, ја бих у земљу пропао

Милан Ст. Протић: Да сам на месту Маријана Ристичевића, ја бих у земљу пропао

Н1 Инфо 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би "у земљу пропао" да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »
Милан Ст. Протић о снимку који кружи мрежама: Да сам на месту Маријана Ристичевића, ја бих у земљу пропао

Милан Ст. Протић о снимку који кружи мрежама: Да сам на месту Маријана Ристичевића, ја бих у земљу пропао

Данас 24.04.2023
Историчар и дипломата Милан Ст. Протић изјавио је да би „у земљу пропао“ да је он на месту посланика Српске напредне странке (СНС) Маријана Ристичевића у снимку који се шири друштвеним мрежама. Наиме, Ристичевићу је непозната… »

Вести дана »