Povezane vesti
„Da sam na njegovom mestu ja bih u zemlju propao“: Ubitačan komentar Milana St. Protića o Marjanu Rističeviću
Nova 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Žena rekla Rističeviću – “propašće SNS kartel” (VIDEO)
In medija 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi “u zemlju propao” da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
N1 Info 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi "u zemlju propao" da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Milan St. Protić o snimku koji kruži mrežama: Da sam na mestu Marijana Rističevića, ja bih u zemlju propao
Danas 24.04.2023
Istoričar i diplomata Milan St. Protić izjavio je da bi „u zemlju propao“ da je on na mestu poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Marijana Rističevića u snimku koji se širi društvenim mrežama. Naime, Rističeviću je nepoznata žena na video-snimku… »
Vesti dana »
Tehnološki inovator i general stare garde u fokusu političke krize u Ukrajini
Beta pre 7 minutajoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 65 povezanih
Srbija u iščekivanju oluja, udari vetra u Sjenici preko 100 kilometara na sat
Euronews pre 1 satjoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 27 minutajoš 65 povezanih
Opozicija tvrdi da nema zvaničnu potvrdu o sednici za izglasavanje nepoverenja Vladi
N1 Info pre 4 satijoš 18 povezanih