Повезане вести

Спасојевић: Плашио сам се да ће припадници клана и мене убити

Спасојевић: Плашио сам се да ће припадници клана и мене убити

РТВ 24.04.2023
БЕОГРАД - Окривљени-сарадник Никола Спасојевић данас је на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића рекао да је у два наврата мислио да ће припадници Тог клана убити и њега. Спасојевић је у… »
"Беливук се тад изнервирао, почео да баца столице" Напето суђење криминалном клану, Спасојевић превозио бомбу за убиство…

"Беливук се тад изнервирао, почео да баца столице" Напето суђење криминалном клану, Спасојевић превозио бомбу за убиство…

Курир 24.04.2023
У згради Специјалног суда у Београду данас је настављено суђење припадницима криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића. Сведочење је данас наставио трећи сведок сарадник, Никола Спасојевић који је на претходном… »
Сусрет Марка Месара са женом у судници: Тања Миљковић први пут дошла на суђење озлоглашеном клану

Сусрет Марка Месара са женом у судници: Тања Миљковић први пут дошла на суђење озлоглашеном клану

Блиц 24.04.2023
Тања Миљковић супруга Марка Миљковића Месара, оптуженог да је са Вељком Беливуком био вођа криминалне групе која је извршавала најтежа кривична дела, дошла је на суђење озлоглашеном клану где ће пратити суђење, сазнаје… »
Наставља се суђење Беливуковој групи, сведочи окривљени сведок сарадник

Наставља се суђење Беливуковој групи, сведочи окривљени сведок сарадник

Еуроневс 24.04.2023
У Специјалном суду у Београду данас би сведочењем окривљеног сведока сарадника Николе Спасојевића требало да се настави суђење припадницима организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, који се потврђеном… »
Миљковићев кум наставља да открива крваве тајне клана: Од учесника у бруталним ликвидацијама до Растиног телохранитеља!

Миљковићев кум наставља да открива крваве тајне клана: Од учесника у бруталним ликвидацијама до Растиног телохранитеља!

Курир 24.04.2023
Сведок-сарадник Никола Спасојевић данас би требало да настави сведочење у Специјалном суду у Београду о тајнама клана Вељка Беквука и свог кума Марка Миљковића који су радили као београдска испостава "кавачког клана"… »

Вести дана »