Povezane vesti
Od bruke i sramote ne izlaze iz kuće, a ona ih javno proziva: Anđela udarila na roditelje - To što rade je nenormalno
Blic 24.04.2023
Anđela Đuričić iz Herceg Novog ulaskom u "Zadrugu 6" javnosti je pokazala potpuno drugačije lice od onog kako se predstavljala u prethodnoj sezoni. Važila je za smernu devojku, a onda je ulaskom u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem prekršila moralna… »
Roditelji od bruke ne mogu nikog u oči da pogledaju: A Anđela im još ima obraza da ih javno proziva! Evo šta je za nju…
Kurir 24.04.2023
Anđela Đuričić je i dalje nesrećna jer joj porodica nije poslala čestitku. Ona se o žalila Aeksandri Nikolić i Filipu Caru. Ona je očekivala da će je dobiti za rođendan Jovane Tomić Matore. - Nije mi očekivano da mi ne pošalju čestitku, meni je to… »
Vesti dana »
RHMZ je izbacio prognozu za ceo oktobar i lepo se vidi kako nam stiže "prava jesen"
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Odbornica Kreni-promeni Mićić dala izjavu u policiji o incidentu sa Šapićem
Euronews pre 2 satajoš 27 povezanih
"Čekanje energetskih kriza na vetrometini": Radosavljević upozorava da se politika vodi od danas do sutra
Insajder pre 57 minutajoš 51 povezana
Rusija napala energetsku infrastrukturu Ukrajine, više oblasti bez struje, četiri osobe stradale
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane