Повезане вести

Миљковићев кум: Дедовићу просуо главу у супу, Пукију изрезбарили ноге, чуо сам како Гоксија ударају секиром

Миљковићев кум: Дедовићу просуо главу у супу, Пукију изрезбарили ноге, чуо сам како Гоксија ударају секиром

Телеграф 24.04.2023
Беливуку и његовом клану се на терет ставља седам убистава, трговина дрогом, незаконито држање и ношење оружја, отмице и силовање. Окривљени сарадник Никола Спасојевић данас је наставио да износи своје излагање на суђењу… »
Ово је Тања Миљковић, жена Марета Месара: Први пут на суђењу Беливуковом клану, мужу слала пољупце кроз стакло

Ово је Тања Миљковић, жена Марета Месара: Први пут на суђењу Беливуковом клану, мужу слала пољупце кроз стакло

Нова 24.04.2023
Супруга Марка Миљковића, Тања Миљковић по први пут је дошла на данашње рочиште на суђењу групи Вељка Беливука. Тања Миљковић је суђење пратила из дела суднице који је стаклом одвојен од окривљених, а у ком осим новинара… »
Пољупци кроз стакло: Миљковићева жена први пут на суђењу Беливуковој групи

Пољупци кроз стакло: Миљковићева жена први пут на суђењу Беливуковој групи

Н1 Инфо 24.04.2023
На данашње рочиште на суђењу групи Вељка Беливука по први пут је дошла и супруга Марка Миљковића, Тања Миљковић. Тања Миљковић је суђење пратила из дела суднице који је стаклом одвојен од окривљених, а у ком осим… »
Језиво сведочење миљковићевог кума: ''Дедовићу просуо мозак у супу, Пукију изрезбарили ноге - чуо сам како Гоксија ударају…

Језиво сведочење миљковићевог кума: ''Дедовићу просуо мозак у супу, Пукију изрезбарили ноге - чуо сам како Гоксија ударају…

Ало 24.04.2023
Наставак суђења клану Вељка Беливука почело је данас у 14.30 часова, пред Специјалним судом у Београду. Беливуку и његовој групи се на терет стављају седам убистава, трговина дрогом, незаконито држање и ношење оружја… »
"Просуо сам му главу као супу": Кум Марка Месара изнео језиво сведочење о убиству Митића: Беливук се тада изнервирао, почео…

"Просуо сам му главу као супу": Кум Марка Месара изнео језиво сведочење о убиству Митића: Беливук се тада изнервирао, почео…

Блиц 24.04.2023
Организованој криминалној групи која се крила иза навијачке групе "Из принципа", чији вођа је био Вељко Беливук данас је настављено суђење у Специјалном суду у Београду. На данашњем рочишту своје сведочење изнео је кум Марка… »
Окривљени сарадник Спасојевић дао исказ на суђењу Беливуку и осталима: "Мислио сам да ће и мене убити"

Окривљени сарадник Спасојевић дао исказ на суђењу Беливуку и осталима: "Мислио сам да ће и мене убити"

Еуроневс 24.04.2023
У Специјалном суду у Београду окрвиљени-сарадник Никола Спасојевић, за кога се тврди да је кум Марка Миљковића, наставио са излагањем на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се… »
Спасојевић: Миљковић ми показао тело Глигоријевића, убио га Беливук секиром

Инсајдер 24.04.2023
У Специјалном суду у Београду окривљени-сарадник Никола Спасојевић је на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљквића, рекао да је Беливук из другог пута секиром убио Александра Глигоријевића… »
Настављено суђење Беливуку и Миљковићу

Настављено суђење Беливуку и Миљковићу

Инсајдер 24.04.2023
У Специјалном суду у Београду окрвиљени-сарадник Никола Спасојевић наставио са излагањем на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници потврђеном оптужницом терете за најтежа… »
Окривљени сарадник Спасојевић о убиствима клана Беливук-Миљковић

Окривљени сарадник Спасојевић о убиствима клана Беливук-Миљковић

РТС 24.04.2023
У Специјалном суду је окривљени-сарадник Никола Спасојевић наставио излагање на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића о убиствима за које се терети та група. Окрвиљени-сарадник Никола… »
Окривљени сарадник: Марко Миљковић отровао Горана Михајловића

Окривљени сарадник: Марко Миљковић отровао Горана Михајловића

Н1 Инфо 24.04.2023
У Специјалном суду у Београду у току је сведочење окривљеног сарадника Николе Спасојевића у поступку против Беливуковог клана ком се суди за седам тешких убистава и бројна друга кривична дела. Никола Спасојевић наставио је… »
Растин бивши телохранитељ открива мрачне тајне клана Беливук-Миљковић: „Лаиновић ми је рекао да је убио Кићу Марковића“…

Растин бивши телохранитељ открива мрачне тајне клана Беливук-Миљковић: „Лаиновић ми је рекао да је убио Кићу Марковића“…

Нова 24.04.2023
Пред Специјалним судом у Београду данас се наставља суђење криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, оптуженој за седам убистава, отмице, силовање и друга тешка кривична дела. Данас се очекује да ће за говорницу… »
Спасојевић: Миљковић је отровао Михајловића

Спасојевић: Миљковић је отровао Михајловића

ИндексОнлине 24.04.2023
БЕОГРАД – У Специјалном суду у Београду окрвиљени-сарадник Никола Спасојевић наставио са излагањем на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији се припадници потврђеном оптузницом терете… »
Пољупци, смех, а онда мук: Овако је изгледао први сусрет Марка Месара и његове жене у судници, њу засмејавала прича о кући…

Пољупци, смех, а онда мук: Овако је изгледао први сусрет Марка Месара и његове жене у судници, њу засмејавала прича о кући…

Блиц 24.04.2023
Тања Миљковић супруга једног од вође озлоглашеног клана Марка Миљковића Месара данас је први пут од почетка суђења њеном супругу дошла на рочиште где из посебне просторије која се налази одмах иза окривљених прати… »

ИндексОнлине 24.04.2023
БЕОГРАД – У Специјалном суду у Београду окривљени-сарадник Никола Спасојевић је данас, на суђењу организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљквића, рекао да је Беливук из другог пута секиром убио Александра… »
Жену Миљковића на суђењу засмејавала прича о уклањању тела! Весела слала пољупце, ово се десило кад је ушао Беливук

Жену Миљковића на суђењу засмејавала прича о уклањању тела! Весела слала пољупце, ово се десило кад је ушао Беливук

Мондо 24.04.2023
Тања Миљковић, жена Марка Миљковића, први пут је дошла на суђење и непрестано се на њему смеје, јављају медији. Тања Миљковић, жена Марка Миљковића, први пут је дошла на суђење и непрестано се на њему смеје, јављају… »
Знаковни сигнали Миљковића и његове жене Први сусрет у судници: Смејала се причама о језивим убиствима, а на помен овог…

Знаковни сигнали Миљковића и његове жене Први сусрет у судници: Смејала се причама о језивим убиствима, а на помен овог…

Курир 24.04.2023
У згради Специјалног суда у Београду данас је настављено суђење припадницима криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, а велику пажњу привукла је и супруга Марка Миљковића која је данас први пут дошла на суђење… »
Све очи упрте у њу, жена марета месара први пут на суђењу! Стајала са адвокатом, чекала да чује сведочење кума (фото)

Све очи упрте у њу, жена марета месара први пут на суђењу! Стајала са адвокатом, чекала да чује сведочење кума (фото)

Мондо 24.04.2023
Жена Марка Миљковића се први пут појавила на суђењу. Жена Марка Миљковића се први пут појавила на суђењу. Данас је у Специјалном суду у Београду настављено суђење клану Вељка Беливука и Марка Миљковића који се терете за… »
Крваво правило клана, веља и маре убијали наизменично! Један кум Месара постао сведок сарадник, друга два је појео мрак

Крваво правило клана, веља и маре убијали наизменично! Један кум Месара постао сведок сарадник, друга два је појео мрак

Мондо 24.04.2023
Никола Спасојевић је говорио о ликвидацији Мирка Којића Које, инвеститора са Звездаре и такође Миљковићевог кума. Никола Спасојевић је говорио о ликвидацији Мирка Којића Које, инвеститора са Звездаре и такође Миљковићевог кума… »
Миљковићева жена први пут дошла да подржи мужа у судници: Ево с ким је чекала да почне суђење Беливуковом клану (видео, фото)…

Миљковићева жена први пут дошла да подржи мужа у судници: Ево с ким је чекала да почне суђење Беливуковом клану (видео, фото)…

Курир 24.04.2023
У згради Специјалног суда у Београду данас је настављено суђење припадницима криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића. У суд је данас први пут дошла и супруга Марка Миљковића. Она до сада није долазила у публику да… »

Вести дана »