Povezane vesti
Početak izrade nove sistematizacije EPS-a
RTV 24.04.2023
BEOGRAD - Rukovodstvo Elektroprivrede Srbije nije pripremilo novu sistematizaciju radnih mesta, niti će to uraditi bez učešća zaposlenih, objavio je danas v.d. generalni direktor EPS AD Miroslav Tomašević i naveo da je "u toku početak izrade nove… »
Tomašević: Sistematizacije u EPS neće biti bez učešća zaposlenih
N1 Info 24.04.2023
Rukovodstvo Elektroprivrede Srbije nije pripremilo novu sistematizaciju radnih mesta niti će to uraditi bez učešća zaposlenih, saopštio je danas Miroslav Tomašević v. d. generalnog direktora EPS AD. „Jedna od struja u sindikatu EPS predvođena Brankom… »
Direktor EPS-a: Početak izrade nove sistematizacije u EPS-u
Insajder 24.04.2023
Rukovodstvo Elektroprivrede Srbije nije pripremilo novu sistematizaciju radnih mesta, niti će to uraditi bez učešća zaposlenih, objavio je danas v.d. generalnog direktora EPS AD Miroslav Tomašević i naveo da je "u toku početak izrade nove… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 14 minutajoš 27 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 14 minutajoš 13 povezanih

Republički zavod za Statistiku: U aprilu izdato 2.316 građevinskih dozvola
NIN pre 30 minutajoš 12 povezanih

Rat na bliskom istoku: Prva sednica Kneseta - Pakistan zatvorio granice sa Iranom (foto/video)
Večernje novosti pre 44 minutajoš 18 povezanih