Povezane vesti
Vidić kod Ferdinanda: O Fergiju, Junajtedu, FSS…
Sport klub 24.04.2023
Nakon što je objavom na Instagramu "naterao" svog nekadašnjeg saigrača da i sam napravi nalog na ovoj mreži, Rio Ferdinad je obradovao navijače Mančester junajteda opširnim i zanimljivim intervjuom sa Nemanjom Vidićem. Naravno, glavna tema je Mančester… »
Da li bi istorija PL bila drugačija da je Rafa Benitez okrenuo telefon srpske "Stene"?!
Sportske.net 24.04.2023
Nemanja Vidić je u razgovoru sa Riom Ferdinandom otkrio da je, dok je još igrao za Spartak, bio na meti Liverpula i da je Rafa Benitez stupio u kontakt sa njim. "Zvao me je, razgovarali smo, moj engleski nije bio dobar u to vreme, pa je pričala moja… »
Vesti dana »

Savet EU za zabranu uvoza ruskog gasa, Mali: Od 2026. nema novih ugovora sa Rusijom
NIN pre 34 minutajoš 98 povezanih

Srbija bez rešenja na paklenu odluku Evrope! Možemo ostati bez struje i grejanja, ekonomija u riziku od kolapsa: Može li Vučić da smisli izlaz iz ove krize?
Kurir pre 14 minutajoš 42 povezane

Razveli se po hitnom postupku, uzela mu 3 stana Nebojša Pavković je bio u braku sa ovom voditeljkom, zbog nje je bio na meti osude
Alo pre 4 satijoš 58 povezanih

Posetili smo rodno mesto generala Nebojše Pavkovića: Meštani Senjskog rudnika u suzama, slomila ih tužna vest
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih