Povezane vesti
Vidić kod Ferdinanda: O Fergiju, Junajtedu, FSS…
Sport klub 24.04.2023
Nakon što je objavom na Instagramu "naterao" svog nekadašnjeg saigrača da i sam napravi nalog na ovoj mreži, Rio Ferdinad je obradovao navijače Mančester junajteda opširnim i zanimljivim intervjuom sa Nemanjom Vidićem. Naravno, glavna tema je Mančester… »
Da li bi istorija PL bila drugačija da je Rafa Benitez okrenuo telefon srpske "Stene"?!
Sportske.net 24.04.2023
Nemanja Vidić je u razgovoru sa Riom Ferdinandom otkrio da je, dok je još igrao za Spartak, bio na meti Liverpula i da je Rafa Benitez stupio u kontakt sa njim. "Zvao me je, razgovarali smo, moj engleski nije bio dobar u to vreme, pa je pričala moja… »
Vesti dana »
Mađarska i Slovačka objavile: Ponovo dobijamo naftu preko "Družbe"
Kurir pre 45 minutajoš 52 povezane
Položeni venci na spomenik radnicima RTS-a ubijenim u Beogradu u NATO bombardovanju
Beta pre 30 minutajoš 31 povezana
Skupština Srbije usvojila set trgovinskih zakona: Zabrana prodaje e-cigareta maloletnicima, trgovinski lanci moraće javno da objavljuju pune cenovnike
Morava info pre 1 satjoš 43 povezane
Uhapšen muškarac iz okoline Crne Trave: policija pronašla ručnu bombu u porodičnoj kući
ROMinfomedia pre 4 satijoš 18 povezanih
Meteorolog otkrio kakvo vreme će biti do kraja aprila: Letnje temperature, pa zahlađenje sa pljuskovima
Mondo pre 20 minutajoš 23 povezane