Повезане вести
Александра Пријовић никад искренија! Певачица открила које све проблеме редовно има са Филипом и признала када излази нови…
Курир 24.04.2023
Александра Пријовић говорила је за домаће медије након једног одржаног наступа и причала новом албуму, припремама за први солистички концерт у Београдској арени, али и о пикантеријама из приватног живота. - Највише волим да… »
"Рекла сам мужу: - немој то да ми радиш" Александра Пријовић открила на шта ју је супруг наговорио: "Имам проблем! Два дана су…
Блиц 24.04.2023
Александра Пријовић је у последње време "затрпана" обавезама, а сад је открила детаљ из приватног живота о ком досад није причала јавно. - Ја највише волим да гледам серије, али је проблем када кренем, не могу да се зауставим -… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Студенти обишли круг и вратили се до Правног факултета са снажном поруком: „Стојимо сви заједно до испуњења студентских захтева јер правници и даље хоће правду“
Нова пре 8 минутајош 26 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 13 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 3 сатајош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 8 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане