Povezane vesti
Prepustite grad Rusima! Amerikanci rekli Ukrajincima da dignu ruke od Bahmuta! Evo zašto ih nisu poslušali!
Kurir 24.04.2023
Mesecima posle upozorenja Vašingtona da Ukrajina neće moći da zadrži Bahmut od napada ruskih snaga, ukrajinske snage i dalje drže zapadni rub grada u onome što je postalo najduža i najsmrtonosnija borbe u ratu. Procene SAD bile su mračne još u januaru… »
Mračne procene amerikanaca! Ukrajincima rekli da predaju Bahmut - Dobili šokantan odgovor
Mondo 24.04.2023
Amerika je mesecima upozoravala Ukrajinu da neće moći da zadrži Bahmut i da treba da prepuste grad Rusima. Amerika je mesecima upozoravala Ukrajinu da neće moći da zadrži Bahmut i da treba da prepuste grad Rusima. Prema pisanju Vašington posta, Amerika… »
Vesti dana »
RHMZ je izbacio prognozu za ceo oktobar i lepo se vidi kako nam stiže "prava jesen"
Nova pre 5 satijoš 36 povezanih
Skup podrške ispred PS Novi Beograd: Mićić predala iskaz policiji o incidentu sa Šapićem (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana
Šta se dogodilo na letu Flydubai za Tel Aviv: "Strmo poniranje aviona bizaran događaj koji će biti predmet istrage"
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 89 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih