Povezane vesti
Ponosim se seljačkim poreklom! Voditeljka jutarnjeg čuvala krave, a onda se naljutila - Ne vidim zašto bih se stidela!
Mondo 24.04.2023
Bojana Ristivojević odrasla je na selu, te joj seoski poslovi nisu strani, ali jednom prilikom se toliko naljutila da više nikada nije htela da čuva krave. Bojana Ristivojević odrasla je na selu, te joj seoski poslovi nisu strani, ali jednom prilikom… »
"Krave sam čuvala celo leto, a nisam to volela": Naša voditeljka otkrila detalje života na selu: "radila sam sve poslove"
Blic 24.04.2023
Voditeljki jutarnjeg programa, Bojani Ristivojević, nisu strani seoski poslovi, u kojima maksimalno uživa. Budući da njena porodica ima veliko domaćinstvo, Bojana je od malena bila okružena domaćim životinjama. - Na selu sam radila apsolutno sve… »
Vesti dana »
Rusi su udarili "ahilovu petu" Bajden odmah izdao naređenje Ministarstvu odbrane!
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Novi izraelski napad na Gazu, stradalo najmanje 10 osoba
Euronews pre 39 minutajoš 12 povezanih
Prvi snimci goge i Aleksandra nakon hapšenja! Evo kako su izgledali posle agonije! Stavili im lisice na granici, oglasili se direktno sa nastupa (video)
Kurir pre 3 minutajoš 10 povezanih
Denver pao u Arizoni, Jokićev dabl-dabl - Ostin Rivs "zaledio" San Francisko
Sportske.net pre 56 minutajoš 10 povezanih