Povezane vesti
Nakon skandala Anđela uputila javno izvinjenje Zorici Marković: "Žao mi je, ali ona je loša žena" Nastao opšti haos
Kurir 25.04.2023
Skandal između Zvezdana Slavnića i njegovih bivših izabranica danima unazad glavna je tema među zadrugarima, zbog čega je došlo do neočekivanog sukoba između Anđele Đuričić i Zorice Marković. Zorica je pred svima rekla da je Anđela… »
"E, SAD vraćam sa: Kamatom!" Anđela mafija po "Zadruzi" - Zorici sprema pakao: "Ne odgovaram za postupke, stati neću"…
Blic 25.04.2023
Nakon skandala koji su u "Zadruzi" imale Anđela Đuričić i Zorica Marković, Crnogorka je porazgovarala sa trenutno najboljom drugaricom iz kuće, Aleksandrom Nikolić. - Meni je jako žao, ali ukoliko ćeš ubuduće da ulaziš u rasprave sa mnom, ja… »
Besnela i nasrnula na zoricu Marković! Anđela joj se unosila u facu i urlala! Pevačici pozlilo, oglasili se sinovi!
Mondo 25.04.2023
Anđela Đuričić tokom cele emisije besnela je i vrištala, a u jednom trenutku se obračunala i sa Zoricom Marković kojoj je nakon toga pozlilo. Anđela Đuričić tokom cele emisije besnela je i vrištala, a u jednom trenutku se obračunala i sa… »
"Majka ima tri bajpasa, hteli smo da uletimo u zadrugu": Oglasili se sinovi Zorice Marković nakon što joj je pozlilo: Evo…
Blic 25.04.2023
Zorica Marković sinoć se žestoko posvađala sa Anđelom Đuričić, koja joj je u jednom trenutku skinula naočare sa glave i slomila ih. Nakon drame u Beloj kući, pevačici je pozlilo, a sada su se tim povodom oglasili njeni sinovi. Anđela je u… »
"Pominje joj smrt, ništa joj nije sveto" Oglasili se sinovi Zorice Marković nakon brutalnih uvreda koje joj je uputila…
Alo 25.04.2023
Padale su međusobne uvrede i provokacije, a potom je Đuričićeva "obećala pakao" Zorici, za koju je rekla da je iskonsko zlo. Sinoćnji "Pretres nedelje" u "Zadruzi" obeležila je, između ostalog, brutalna, nikad gora svađa Anđele Đuričić i… »
Zorici Marković pozlilo nakon sukoba sa Anđelom: Pevačica jedva hoda, Ana je drži da ne padne: "Vrti mi se u glavi"
Blic 25.04.2023
Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković sinoć se žestoko posvađala sa Anđelom Đuričić, a Anđela je u jednom trenutku Zorici skinula naočare sa lica i razbila ih. Zorica je nakon toga izašla iz "Bele kuće" zajedno sa Anom Ćurčić, a… »
Anđela napala zoricu Marković, razbila joj naočare: Popustile joj sve kočnice, nastao potpuni haos: "Tvoja deca su…
Blic 25.04.2023
Zorica Marković pred svima je rekla da je Anđela Đuričić bila sa Mensurom Ajdarpašićem, zbog čega joj je Anđela prišla, skinula joj naočare sa lica i razbila ih, a onda izašla iz "Bele kuće". Lepi Mića ju je izveo napolje, a nakon što se… »
Vesti dana »
![Vučić u Molu: Radimo na tome da sva deca u Srbiji imaju besplatne udžbenike](https://nstatic.net/340/38933340zbgdnf.jpg)
Vučić u Molu: Radimo na tome da sva deca u Srbiji imaju besplatne udžbenike
Danas pre 13 minutajoš 23 povezane
![Vučić: Srbija na računu trenutno ima gotovo pet milijardi evra](https://nstatic.net/138/38933138ckikya.jpg)
Vučić: Srbija na računu trenutno ima gotovo pet milijardi evra
Biznis.rs pre 37 minutajoš 20 povezanih