Повезане вести
Након што је Маја Николић оптужила Гоцу Тржан да је била са ожењеним мушкарцем, стигао одговор од Аце Булића
Нова 25.04.2023
Рат певачица се разбуктао. Маја Николић изјавила је како је њена колегиница Гоца Тржан била у емотивном односу са извесним Драганом Ацом Булићем. Како је темпераментна Нишлијка навела, Гоца је упловила у везу са Ацом док је он… »
Аца Булић се хитно огласио након тврдњи да је био интиман са гоцом Тржан! Открио позадину њиховог односа: "Увек ми је…
Курир 25.04.2023
Певачица Маја Николић огласила се након што ју је поткачила колегиница Гоца Тржан и том приликом открила да је на ратној нози са колегиницом због њених професионалних, музичких успеха, али и достигнућа на пољу љубави… »
„Гоца Тржан је била са мојим бившим дечком Ацом Булићем кад се оженио, она је никаква певачица и смешна кугуарка“
Нова 25.04.2023
Несугласице постоје већ годинама. Певачица Гоца Тржан недавно је прокоментарисала своју колегиницу Мају Николић, истичући да је никада није поменула у негативном контексту, те да јој није јасно чему анимозитет међу њима. „Са… »
"Дно српске естраде! Била је са Ацом Булићем док је био у браку" Певачица жестоко извређала Гоцу Тржан: Никаква кугуарка
Мондо 25.04.2023
Певачица Маја Николић жестоко је узвратила Гоци Тржан, а затим открила непознате детаље из свог приватног живота и испричала да је њена колегиница наводно имала аферу с Ацом Булићем док је он био у браку. Певачица Маја Николић… »
"Гоца Тржан је била Са ацом булићем док је био у браку": Колегиница изнела шок тврдње: "Чекала је да раскинем са њим"
Блиц 25.04.2023
Гоца Тржан била је оштра када је изнела свој став о колегиници Маји Николић, која се овим поводом сада огласила. - Са мном је тешко свађати се јер ја не улазим у полемике, осим кад сам сто посто сигурна да сам у праву. У случају… »
"Видели смо сва њена лудила": Рат Гоце Тржан и Маје Николић, певачица не жели више да ћути: "Свашта сам од ње доживела"…
Блиц 25.04.2023
Певачица Гоца Тржан тврди да се са Мајом Николић никада није дружила и да јој због тога нису јасне приче о њиховој наводној свађи. - Да би некога мрзео, мораш да га волиш јер то су две емоције на истом канапу, само зависи за… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 3 сатајош 29 повезаних