Повезане вести

Може ли Вучић да одговара због признања?

Може ли Вучић да одговара због признања?

Нова 25.04.2023
Ко је наредио рушење Савамале? Одговор смо сазнали јуче када је кривицу лично признао председник Александар Вучић. Јавност су преплавиле бурне реакције, тема је стигла и до Скупштине, а опозиција пита хоће ли председник због… »
Да ли је „ништа ново“ и „речи погрешно пренете“: Шта је Вучић рекао о Савамали

Да ли је „ништа ново“ и „речи погрешно пренете“: Шта је Вучић рекао о Савамали

Н1 Инфо 25.04.2023
"Са поносом вам саопштавам ја сам био човек који је донео одлуку да се гради Београд на води, да се руше противправне уџерице". Да ли ова изјава председника Србије баца ново светло на случај Савамала? Због чега би, како то тражи… »
Да ли ће тужилаштво саслушати председника у случају Савамала? (ВИДЕО)

Да ли ће тужилаштво саслушати председника у случају Савамала? (ВИДЕО)

Инсајдер 25.04.2023
На седму годишњицу ноћног, нелагалног рушења у београдској Савамали, у чему су учествовале и даље неидентификоване маскиране особе, док полиција није реаговала на позиве грађана да их заштити - председник државе и данас… »
Водич за председника: Како се легално руше нелегални објекти

Н1 Инфо 25.04.2023
Сваке године изнова се постављају питања у вези са нелегалним рушењем приватних објеката у Савамали. Док председник мења изјаве, струка указује на мањак доступних информација и селективну примену закона када је у питању… »

Н1 Инфо 25.04.2023
Сваке године изнова се постављају питања у вези са нелегалним рушењем приватних објеката у Савамали. Док председник мења изјаве, струка указује на мањак доступних информација и селективну примену закона када је у питању… »
Вучић: Нису у стању да пренесу оно што сам рекао о Савамали, већ морају да лажу

Н1 Инфо 25.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да поједини медији нису били у стању да пренесу оно што је јуче рекао о рушењу у Савамали, већ су морали да "лажу да сам рекао нешто што нисам". Вучић је на конференцији за новинаре… »

Нови магазин 25.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да поједини медији нису били у стању да пренесу оно што је јуче рекао о рушењу у Савамали, већ су морали да "лажу да сам рекао нешто што нисам". Вучић је на конференцији за новинаре… »
Посланици питали о просвети, енергетици, порезима, пољопривреди

Посланици питали о просвети, енергетици, порезима, пољопривреди

Радио сто плус 25.04.2023
На почетку седнице посланици су искористили своје право да од надлежних затраже обавештења или објашњења. Посланик Демократске странке Срђан Миливојевић рекао је да је председник СНС-а Александар Вучић јуче признао да је лично… »

Вести дана »