Povezane vesti
"Imam šleper ovoga, nisam znao da sam milioner!" Svi Srbi ovo bacaju u đubre, a u Nemačkoj se prodaje 15 komada za 10€!
Mondo 25.04.2023
Snimak iz jednog marketa u Nemačkoj je izazvao pravu buru na mrežama. Snimak iz jednog marketa u Nemačkoj je izazvao pravu buru na mrežama. Jedan snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama je šokirao Srbe. Korisnik Tvitera je objavio video gde se vidi… »
U Srbiji ovoga ima na pretek, a Nemci za 15 komada spremni da plate 8 evra: "Imam u selu šleper, nisam znao da sam milioner!"
Blic 25.04.2023
Da često podcenjujemo predmete koje imamo u okruženju, pokazuje za većinu Srba neobičan slučaj u nemačkim marketima. Ostatak od klipa kukuruza kojeg u mnogim domaćinstvima u Srbiji ima na pretek, pakovanje od 15 komada prodaje se za čak 8 evra… »
Vesti dana »
'Amerika pregovara sama sa sobom': Teheran; svet u strahu od recesije
BBC News pre 24 minutajoš 24 povezane
"Pamtim reči pokojnog prijatelja": Jokić se u istorijskoj noći setio šta je najvažnije u košarci
Mondo pre 13 minutajoš 48 povezanih
Danas toplije, sutra naoblačenje, od petka obilne padavine
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 22 povezane
Teheran uzvratio, ovo su njihovi zahtevi Trampu! "Smešni su i nerealni", poručuju iz SAD! Iran primio plan od 15 tačaka, objavljene glavne stavke (foto/video)
Kurir pre 8 minutajoš 16 povezanih
Zverev plasmanom u osminu finala Majamija, preskočio Novaka na ATP
Sportske.net pre 23 minutajoš 21 povezana