Povezane vesti
"Imam šleper ovoga, nisam znao da sam milioner!" Svi Srbi ovo bacaju u đubre, a u Nemačkoj se prodaje 15 komada za 10€!
Mondo 25.04.2023
Snimak iz jednog marketa u Nemačkoj je izazvao pravu buru na mrežama. Snimak iz jednog marketa u Nemačkoj je izazvao pravu buru na mrežama. Jedan snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama je šokirao Srbe. Korisnik Tvitera je objavio video gde se vidi… »
U Srbiji ovoga ima na pretek, a Nemci za 15 komada spremni da plate 8 evra: "Imam u selu šleper, nisam znao da sam milioner!"
Blic 25.04.2023
Da često podcenjujemo predmete koje imamo u okruženju, pokazuje za većinu Srba neobičan slučaj u nemačkim marketima. Ostatak od klipa kukuruza kojeg u mnogim domaćinstvima u Srbiji ima na pretek, pakovanje od 15 komada prodaje se za čak 8 evra… »
Vesti dana »

Tramp: Očekujem da će Zelenski biti spreman da „potpiše“; predlažemo model teritorijalnih ustupaka
Sputnik pre 1 satjoš 48 povezanih

Protestne šetnje u Beogradu, Nišu, Leskovcu i Čačku, koncert na raskrsnici u Šapcu
RTS pre 31 minutajoš 23 povezane

"Ta odluka će dovesti do katastrofalnih posledica" UAE osudili plan Izraela da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 57 minutajoš 38 povezanih

Jermenija i Azerbejdžan potpisali mirovnu deklaraciju uz posredstvo Trampa
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 4 satijoš 34 povezane