Povezane vesti
Baloteli: "Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti"
Sportske.net 25.04.2023
Italijanski fudbaler Mario Baloteli složio se sa mišljenjem bivšeg menadžera da je krivac što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti. Baloteli je tokom karijere imao problema sa ponašanjem, zbog čega mnogi smatraju da… »
Baloteli u svom stilu: Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti
Večernje novosti 25.04.2023
Italijanski fudbaler Mario Baloteli složio se sa mišljenjem bivšeg menadžera da je krivac što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti. FOTO: EPA Baloteli je tokom karijere imao problema sa ponašanjem, zbog čega mnogi… »
Baloteli: Ja sam kriv što su Mesi i Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti
Sportski žurnal 25.04.2023
Mnogi smatraju da Italijan nije ispunio potencijal i pokazao sav talenat. Italijan Mario Baloteli složio se sa mišljenjem bivšeg menadžera da je krivac što su Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo osvojili toliko Zlatnih lopti. Baloteli je tokom karijere… »
Baloteli: Kriv sam što Mesi i Ronaldo imaju 12 Zlatnih lopti
Sport klub 25.04.2023
Mario Baloteli, italijanski fudbaler, istakao je da je on isključivi krivac što su 12 Zlatnih lopti za najboljeg igrača sveta osvojili Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Baloteli je tokom karijere imao velikih problema sa ponašanjem, zbog čega mnogi… »
Baloteli: Kriv sam što Mesi i Ronaldo imaju 12 Zlatnih lopti
Sport klub 25.04.2023
Mario Baloteli, italijanski fudbaler, istakao je da je on isključivi krivac što su 12 Zlatnih lopti za najboljeg igrača sveta osvojili Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo. Komentari Vaš komentar Ime… »
Vesti dana »
U SAD se održavaju predsednički izbori - građani biraju između Trampa i Harisove
RTV pre 2 satajoš 3 povezane
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Vučić: U Srbiji nema jeftine radne snage, prosečna plata u decembru 2026. biće 1.150 evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana