Povezane vesti
Saradnik Spasojević: U klanu sam bio „zbog straha za život“
N1 Info 25.04.2023
Unakrsnim ispitivanjem okrivljenog saradnika Nikole Spasojevića u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje kriminalnom klanu Belivuk-Miljković kom se sudi za sedam teških ubistava i brojna druga krivična dela. Saradnik Nikola Spasojević… »
Da si mi bliže, SAD bih ti oči iskopao! Svedok-saradnik otkrio da mu je Belivuk pretio u pritvoru i otkrio zašto je…
Kurir 25.04.2023
Nikola Spasojević juče se našao oči u oči sa kumom Markom Miljkovićem, a u sudnici je vladala napeta atmosfera, zbog čega je sudija morala da reaguje. Nikola Spasojević, svedok-saradnik protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, juče se u… »
Žustre reči na suđenju klanu Belivuk, Spasojević rekao da strahuje: „Veljko priča da će nas ganjati na kraj sveta, da…
Nova 25.04.2023
U nastavku suđenja ozloglašenom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, drugi čovek klana nastavio je sa ispitivanjem svedoka saradnika Nikole Spasojevića. Spasojević je u jednom momentu istakao da se oseća jako bezbedno, ali da i dalje strhuje… »
Spasojević: Belivuk je rekao da će nas "ganjati " i da se nećemo sakriti nigde
Dnevnik 25.04.2023
BEOGRAD: Okrivljeni-saradnik Nikola Spasojević je odgovarajući na pitanja optuženog Marka Miljkovića, u nastavku suđenja kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Miljkovića, rekao danas da je Belivuk u dvorištu Specijalnog suda gde se nalazi u pritvoru… »
Spasojević:Iz straha sam činio krivična dela,a ne zbog materijalne koristi
Sandžak haber 25.04.2023
Beograd, 21. februara 2023 – Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovica dovedeni su u Specijalni sud u Beogradu BEOGRAD – U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika nastavljeno suđenje… »
Vesti dana »
Tinejdžer preminuo u Leskovcu nakon što su ga pretukla dvojica mladića kod škole
Radio 021 pre 31 minutajoš 25 povezanih
Počelo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 52 povezane
Za troškove EU izdvojeno 10 milijardi evra više nego prošle godine: Poslanici Evropskog parlamenta usvojili budžet za 2025.
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih