Повезане вести
Сарадник Спасојевић: У клану сам био „због страха за живот“
Н1 Инфо 25.04.2023
Унакрсним испитивањем окривљеног сарадника Николе Спасојевића у Специјалном суду у Београду настављено је суђење криминалном клану Беливук-Миљковић ком се суди за седам тешких убистава и бројна друга кривична дела. Сарадник… »
Да си ми ближе, САД бих ти очи ископао! Сведок-сарадник открио да му је Беливук претио у притвору и открио зашто је психички…
Курир 25.04.2023
Никола Спасојевић јуче се нашао очи у очи са кумом Марком Миљковићем, а у судници је владала напета атмосфера, због чега је судија морала да реагује. Никола Спасојевић, сведок-сарадник против клана Вељка Беливука и Марка… »
Спасојевић: Беливук је рекао да ће нас "гањати " и да се нећемо сакрити нигде
Дневник 25.04.2023
БЕОГРАД: Окривљени-сарадник Никола Спасојевић је одговарајући на питања оптуженог Марка Миљковића, у наставку суђења криминалном клану Вељка Беливука и Миљковића, рекао данас да је Беливук у дворишту Специјалног суда где се… »
Жустре речи на суђењу клану Беливук, Спасојевић рекао да страхује: „Вељко прича да ће нас гањати на крај света, да ништа не…
Нова 25.04.2023
У наставку суђења озлоглашеном клану Вељка Беливука и Марка Миљковића, други човек клана наставио је са испитивањем сведока сарадника Николе Спасојевића. Спасојевић је у једном моменту истакао да се осећа јако безбедно, али… »
Спасојевић:Из страха сам чинио кривична дела,а не због материјалне користи
Санџак хабер 25.04.2023
Београд, 21. фебруара 2023 – Припадници организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковица доведени су у Специјални суд у Београду БЕОГРАД – У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем окривљеног-сарадника… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 42 минутајош 1 повезана