Povezane vesti
Medalja vođi Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina MUP-a: Ovo je pukovnik policije Davor Vidović
Telegraf 25.04.2023
"Ponosan sam na činjenicu da je Republika Srbija spremna da pomogne državama i narodu koji se nalazi u nevolji kao što je bio slučaj sa Turskom, koju je zadesio katastrofalni zemljotres", kaže Vidović. Pripadniku Sektora za vanredne situacije… »
Vođi spasilačkog tima iz Srbije uručena medalja u Turskoj: "Ponosan sam što možemo da pomognemo onima koji su u nevolji"
Euronews 25.04.2023
Pripadniku Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i vođi Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina, pukovniku policije Davoru Vidoviću, na svečanoj ceremoniji u Ankari, potpredsednik Turske Fuat Oktaj uručio je… »
Spasiocu iz MUP-a Srbije Turska dodelila medalju za pomoć posle zemljotresa
IndeksOnline 25.04.2023
BEOGRAD – Pripadniku Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i vođi Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina, pukovniku policije Davoru Vidoviću, na svečanoj ceremoniji u Ankari, potpredsednik Turske Fuat Oktaj uručio… »
Turska medalja zahvalnosti za pruženu pomoć
RTV 25.04.2023
ANKARA - Pripadniku Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i vođi Specijalističkog tima za spasavanje iz ruševina, pukovniku policije Davoru Vidoviću, na svečanoj ceremoniji, potpredsednik Republike Turske Fuat… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana