Povezane vesti

Hit sastav Stefana Đokovića na temu “Moj junak”

Sport klub 25.04.2023
Stefan Đoković, sin prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, nedavno je skrenuo pažnju javnosti navijanjem na utakmicama Košarkaškog kluba Partizan, a i njegov otac je priznao da je poslednja pesma koju je čuo himna kluba uz Humske. Komentari Vaš… »
Sastav Stefana Đokovića postao hit! Evo šta je napisao o Novaku, spomenuo je i Federera i Nadala!

Sastav Stefana Đokovića postao hit! Evo šta je napisao o Novaku, spomenuo je i Federera i Nadala!

Mondo 25.04.2023
Stefan Đokovi napisao je sastav o Novaku Đokoviću i tenisu. Stefan Đokovi napisao je sastav o Novaku Đokoviću i tenisu. Novak Đoković je idol mnogima, među kojima je i njego sin Stefan. On je napisao sastav na temu "Moj junak" i tamo je pisao o… »
FOTO Hit sastav Stefana Đokovića: Tema je bila moj junak, a Novakov sin je oduševio sve

FOTO Hit sastav Stefana Đokovića: Tema je bila moj junak, a Novakov sin je oduševio sve

Nova 25.04.2023
Ne prestaje da privlači pažnju Stefan Đoković, sin Novaka Đokovića, sve češće se pojavljuje u javnosti što sa teniskim reketom u ruci, što na utakmicama Partizana u Evroligi. Poznato je da je mlađi Đoković krenuo stopama svog oca, vidi se da… »

Sport klub 25.04.2023
Stefan Đoković, sin prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, nedavno je skrenuo pažnju javnosti navijanjem na utakmicama Košarkaškog kluba Partizan, a i njegov otac je priznao da je poslednja pesma koju je čuo himna kluba uz Humske. Dobro je poznato… »

Vesti dana »