Povezane vesti
Dodik: BiH je sklepana država, RS će biti samostalna i ostvariće to u miru
N1 Info 25.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da ne ne veruje u državu BiH i da je jedino racionalno rešenje da se ta država podeli. „Ne verujem u BiH, to je sklepana država, nikada nije imala šansu da uspe, BiH nije imala perspektivu ni kada je… »
Dodik: Republika Srpska će biti samostalna država i to će u miru ostvariti
RTV 25.04.2023
BEOGRAD - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže za RTS da ne veruje u Bosnu i Hercegovinu, da je sklepana i da nikad nije imala šansu da uspe. Mi ne živimo u BiH kao državi, za nas je to nametnuta ljuštura, mi bismo želeli da budemo sa Srbijom –… »
Dodik: BiH nikada nije imala šanse, RS će biti samostalna država
Novi magazin 25.04.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da ne veruje u državu BiH i da je jedino racionalno rešenje da se ta država podeli. "Ne verujem u BiH, to je sklepana država, nikada nije imala šansu da uspe, BiH nije imala perspektivu ni kada… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 36 minutajoš 114 povezane
Zelenski optužio Rusiju za nuklearni terorizam na godišnjicu Černobilja
Nova pre 3 satajoš 45 povezanih
(Poluvreme) Zvezda zna šta želi, a želi da titulu obezbedi u večitom derbiju: Crveno-beli vode minimalnim rezultatom, ali moglo je to da bude ubedljivije!
Hot sport pre 41 minutajoš 20 povezanih
Šok za Minesotu, potvrđene crne slutnje koje bi mogle da Denver poguraju ka čudesnom preokretu
Nova pre 1 satjoš 41 povezana