Povezane vesti
"Zola je mrtav za mene": Miljana Kulić se ne smiruje nakon diskvalifikacije, oglasila se i javno zapretila
Blic 26.04.2023
Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti programa "Zadruga 6" zbog samoinicijativnog napuštanja. Nju je po izlasku iz rijalitija sačekao Nenad Macanović Bebica, a pretpostavlja se da su oni odmah krenuli ka Nišu gde se Miljana trenutno i nalazi. Ona… »
Miljana Kulić ostala bez: 208.000 evra: Nišlijka u dugovima do guše nakon diskvalifikacije, izgubila ceo honorar
Blic 26.04.2023
Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 6" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora. Naime, kako mediji prenose, Miljana je iz rijalitija izašla iz rijalitija na pregled u Urgentni centar, ali se iz bolnice nije vratila u… »
Najveća gubitnica Zadruge - ostala bez 208.000 evra! Miljani davali sumanuti honorar, sad plaća žestoku kaznu!
Mondo 26.04.2023
Miljana Kulić diskvalifikovana je i iz ove Zadruge - prošli put je razbila Zoli glavu štiklom dok je spavao, sada je prekršila ugovor "za sve pare" Miljana Kulić diskvalifikovana je i iz ove Zadruge - prošli put je razbila Zoli glavu štiklom dok je… »
(Foto) laže, maže i folira: Miljana Kulić u lajvu nakon diskvalifikacije, otkrila šta planira sa sinom Željkom - Marija će…
Blic 26.04.2023
Kontroverzna rijaliti učesnica, Miljana Kulić diskvalifikovana je pošto je samoinicijativno napustila rijaliti Zadrugu. Ona će zbog toga produkciji morati da plati 100.000 evra zbog kršenja ugovora. - Srećna sam što sam izašla. Dobro je Željko… »
Vesti dana »
Troje mrtvih i najmanje četvoro ranjenih u pucnjavi na festivalu hrane u Sijetlu
Insajder pre 53 minutajoš 27 povezanih
Kolone na granicama Ogromne gužve, kamioni čekaju više sati na ovim prelazima
Dnevnik pre 48 minutajoš 26 povezanih
Pre podne sunčani intervali, posle podne mogući pljuskovi sa grmljavinom
Glas Zaječara pre 1 satjoš 24 povezane
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih