Повезане вести

"Зола је мртав за мене": Миљана Кулић се не смирује након дисквалификације, огласила се и јавно запретила

"Зола је мртав за мене": Миљана Кулић се не смирује након дисквалификације, огласила се и јавно запретила

Блиц 26.04.2023
Миљана Кулић дисквалификована је из ријалити програма "Задруга 6" због самоиницијативног напуштања. Њу је по изласку из ријалитија сачекао Ненад Мацановић Бебица, а претпоставља се да су они одмах кренули ка Нишу где се… »
Миљана Кулић остала без: 208.000 евра: Нишлијка у дуговима до гуше након дисквалификације, изгубила цео хонорар

Миљана Кулић остала без: 208.000 евра: Нишлијка у дуговима до гуше након дисквалификације, изгубила цео хонорар

Блиц 26.04.2023
Миљана Кулић дисквалификована је из "Задруге 6" и мораће да плати казну од 100.000 евра због кршења уговора. Наиме, како медији преносе, Миљана је из ријалитија изашла из ријалитија на преглед у Ургентни центар, али се из… »
Највећа губитница Задруге - остала без 208.000 евра! Миљани давали суманути хонорар, сад плаћа жестоку казну!

Највећа губитница Задруге - остала без 208.000 евра! Миљани давали суманути хонорар, сад плаћа жестоку казну!

Мондо 26.04.2023
Миљана Кулић дисквалификована је и из ове Задруге - прошли пут је разбила Золи главу штиклом док је спавао, сада је прекршила уговор "за све паре" Миљана Кулић дисквалификована је и из ове Задруге - прошли пут је разбила Золи… »
(Фото) лаже, маже и фолира: Миљана Кулић у лајву након дисквалификације, открила шта планира са сином Жељком - Марија ће…

(Фото) лаже, маже и фолира: Миљана Кулић у лајву након дисквалификације, открила шта планира са сином Жељком - Марија ће…

Блиц 26.04.2023
Контроверзна ријалити учесница, Миљана Кулић дисквалификована је пошто је самоиницијативно напустила ријалити Задругу. Она ће због тога продукцији морати да плати 100.000 евра због кршења уговора. - Срећна сам што сам изашла… »

Вести дана »