Povezane vesti
Ulice u Novom Sadu, Veterniku i Sremskoj Kamenici bez vode
Radio 021 26.04.2023
Pojedine ulice u Novom Sadu, Veterniku i Sremskoj Kamenici nemaju vode zbog radova i havarije. NOVI SAD Ulica Laze Nančića bez vode će biti do 16 časova. SREMSKA KAMENICA Bez vode će do 14 časova biti Ulica cara Lazara. VETERNIK Bez vode će do 13… »
Deo Adamovićevog naselja u četvrtak osam sati bez vode
Moj Novi Sad 26.04.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 27. aprila, od 8 do 16 sati biti Ulica Laze Nančića. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Novi Sad: Bez vode Put šajkaškog odreda, Ulica vladike Ćirića i deo Laze Nančića
RTV 26.04.2023
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 15 sati biti Put šajkaškog odreda. A od 8 do 16 sati bez vode će ostai i Ulica Laze Nančića. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica vladike… »
Bez vode u Ulici vladike Ćirića
Dnevnik 26.04.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati Ulica vladike Ćirića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, saopštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija".… »
Ulica vladike Ćirića bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 26.04.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica vladike Ćirića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 8 satijoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
To je bio zao čin s predumišljajem: Napadač iz Nju Orleansa delovao sam, ne postoji veza sa napadom u Las Vegasu potvrdio FBI
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTS pre 1 satjoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane