Povezane vesti
Darko Lazić ponovo hitno operisan: „Zakomplikovalo mi se zdravstveno stanje“ FOTO
Nova 26.04.2023
Ne zna koliko dugo će morati da bude u bolnici. Folker Darko Lazić oglasio se putem svog Instagram profila i rekao da je opet operisan. Naime, Darko je nedavno operisao višak kože, nakon čega su usledile komplikacije. Iako se činilo da se dobro… »
Darko Lazić jutros hitno operisan! Sve se zakomplikovalo: Ponovo su morali da me otvaraju, da se rana očisti!
Kurir 26.04.2023
Pevač Darko Lazić oglasio se na društvenoj mreži Instagram i otkrio da je ponovo morao da bude operisan, a sve zbog komplikacija sa ranom od prethodne operacije. Naime, kako je Darko otkrio, rana na stomaku se zakomplikovala, te je morao ponovo da ode… »
(Video) Darko Lazić ponovo hitno operisan: Oglasio se iz bolničkog kreveta, pokazao ranu na stomaku: "Zakomplikovalo mi se…
Blic 26.04.2023
Folker Darko Lazić javio se putem svog Instagram profila i rekao da je opet operisan i da ne zna koliko dugo će ovoga puta morati da leži u bolnici. Naime, Darko je nedavno operisao višak kože, nakon čega su usledile komplikacije. Iako se činilo da… »
Darko Lazić hitno operisan! Sinoć gostovao u emisiji, danas se oglasio iz bolnice - pokazao stomak! (video)
Mondo 26.04.2023
Pevač Darko Lazić ponovo je završio u bolnici. Pevač Darko Lazić ponovo je završio u bolnici Pevač Darko Lazić, koji je pre izvesnog vremena išao na operaciju uklanjanja viška kože, ponovo je završio na operacionom stolu. Samo nekoliko sati… »
Vesti dana »

Studenti na plenumu novosadskog Fakulteta tehničkih nauka za vanredne izbore
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 39 povezanih

Grmljavinska oluja se premešta na ove delove Srbije, bele se dvorišta od grada! Nevreme još ne popušta, a evo kakvo nas vreme čeka u prestonici! (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

Milutinov: Real može da se vrati i osvoji pehar, ali mi se pitamo
Sport klub pre 1 satjoš 20 povezanih