Повезане вести
(Видео) "није светица": Отац Маје Маринковић изнео скандалозне тврдње о Анђели Ђуричић: "Возила је свачије аутомобиле по…
Блиц 26.04.2023
Радомир Маринковић Таки признаје да је забринут због везе његове ћерке Маје Маринковић и Звездана Славнића, јер сматра да ће у њиховом односу велики проблем бити љубомора. Маринковић је изнео и скандалозне детаље о Анђели… »
"Звездан и ја смо имали договор": Анђела о насиљу које је претрпела од Славнића и превари: "Ударио ми је шамар"
Блиц 26.04.2023
Анђела Ђуричић прво је у ријалитију "Задруга" растурила ванбрачну заједницу Звездана Славнића и Ане Ћурчић, а онда је и она преварена. Наиме, Звездан је Анђелу заменио Мајом Маринковић због чега је она доживела нервни слом. А… »
Маја Маринковић изашла из "Задруге": Старлета снимљена у овом издању, а ево због чега је морала да напусти ријалити
Блиц 26.04.2023
Актуелна задругарка Маја Маринковић недавно је упловила у љубавну романсу са Звезданом Славнићем, а од тада страсти у ријалитију се не смирују. Екипа емисије "Папарацо лов" је ухватила Мају када је изашла из "Задруге" у пратњи… »
"Звездан и ја смо имали договор!" Анђела открила тајни план са Славнићем пре него што је смувао Мају! Све признала
Курир 26.04.2023
Анђела Ђуричић је у Рајском врту разговарала са Дрветом мудрости о свом односу са Звезданом Славнићем. - Моје Дрвенце, ја не знам ни како се осећам. Час сам добро, час лоше, час плачем. Данас сам устала рано, а мени су се у три… »
Звездан се прво пред Зорицом шетао го голцат: Сад насилно пољубио Марковићку, она остала забезекнута
Курир 26.04.2023
Звездан Славнић недавно се го скинуо пред Зорицом Марковић, а сад је и насилно пољубио, која је најбоља пријатељица његове бивше невенчане супруге Ане Ћурчић. Иако је током везе са Анђелом мувао и Александру Николић, Славнић… »
(Видео) Звездан пољубио Зорицу Марковић тик поред уста: Зграбио је за главу, она остала забезекнута: "Ово је брука"
Блиц 26.04.2023
Звездан Славнић не престаје да шокира гледаоце ријалитија "Задруга", а сада је поново превазишао самог себе. Наиме, на мрежама је испливао снимак на ком је Звездан на силу пољубио Зорицу Марковић тик поред уста. Она га је јурила… »
Шок! Ко да је у затворској ћелији! Звездан Славнић сумануто шета по Задрузи, прича у шифрама и спомиње ђавола и душу!
Курир 26.04.2023
Звездан Славнић оком синоћне журке у себе унео поприличну количину алкохола, а након што је у разговору са Мајом Маринковић одбио да се истушира, контроверзни учесник шесте сезоне "Задруге" кренуо је да прича на импровизованом… »
(Фото) нечувено у "задрузи", Звездан скинуо гаће пред Зорицом Марковић: Она вриснула, па побегла главом без обзира
Блиц 26.04.2023
Звездан Славнић не престаје свакодневно да шокира гледаоце ријалитија "Задруга", и таман кад се помисли да не може даље, он превазиђе сам себе. Од односа пред камерама, насиља над женама у Белој кући, па до разбијања, само је… »
Вести дана »
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 27 минутајош 12 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 1 сатјош 5 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 57 минутајош 9 повезаних
Вијести: Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 32 минутајош 8 повезаних