Povezane vesti
Zekić ne da petu frekvenciju, Martinoli kaže – rokovi prošli, bavimo se hirovima
N1 Info 26.04.2023
U Izveštaju EP se pominje i nefunkcionisanje REM-a. A upravo u vezi sa tim kompanija United Media podnela je još jednu urgenciju Upravnom sudu zbog istupa u javnosti predsednice REM-a Olivere Zekić da neće odlučivati o dodeli pete nacionalne frekvencije… »
„United media“ podnela urgenciju Upravnom sudu zbog izjava Olivere Zekić
N1 Info 26.04.2023
Pravni tim "United media" podneo je još jednu urgenciju Upravnom sudu u Beogradu zbog izjave predsednice REM Olivere Zekić u kojoj se osvrnula na preporuke iz amandmana izveštaja Evropske komisije gde se traži "transparentna" dodela pete nacionalne… »
„United media“ podnela urgenciju Upravnom sudu zbog izjava predsednice REM Olivere Zekić
Nova 26.04.2023
Pravni tim "United media" podneo je još jednu urgenciju Upravnom sudu u Beogradu zbog izjave predsednice REM Olivere Zekić u kojoj se osvrnula na preporuke iz amandmana izveštaja Evropske komisije gde se traži "transparentna" dodela pete nacionalne… »
„United media“ podnela urgenciju Upravnom sudu zbog izjava predsednice REM Olivere Zekić
Danas 26.04.2023
Pravni tim „United media“ podneo je još jednu urgenciju Upravnom sudu u Beogradu zbog izjave predsednice REM Olivere Zekić u kojoj se osvrnula na preporuke iz amandmana izveštaja Evropske komisije gde se traži „transparentna“ dodela pete nacionalne… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 20 minutajoš 85 povezanih
Pojavio se novi snimak Jokićeve tuče: Žena bežala od njih, pogledajte iz najboljeg ugla
Mondo pre 5 minutajoš 55 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 40 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 4 satijoš 10 povezanih