Повезане вести

Ако пропаднем, удаћу се на Сејшелима! Теодора Џехверовић открила шта јој се десило - после скандала се похвалила

Ако пропаднем, удаћу се на Сејшелима! Теодора Џехверовић открила шта јој се десило - после скандала се похвалила

Мондо 26.04.2023
Теодора Џехверовић се похвалила да има брдо удварача на одмору на Сејшелима на којем ужива с братом и одакле објављује провокативне фотке. Теодора Џехверовић се похвалила да има брдо удварача на одмору на Сејшелима на којем… »
„Ако пропаднем, сигурно ћу се удати на Сејшелима“: Теодора Џехверовић жари и пали на острву, а њен брат страхује због једне…

„Ако пропаднем, сигурно ћу се удати на Сејшелима“: Теодора Џехверовић жари и пали на острву, а њен брат страхује због једне…

Нова 26.04.2023
Певачица привлачи пажњу фотографијама, али и сочним изјавама. Теодора Џехверовић се тренутно налази на далеким Сејшелима, а своје пратиоце на мрежама редовно части смелим издањима. Њена позирања на врелом песку и у кућном… »
"Удаћу се на Сејшелима": Теодора Џехверовић открила шта јој се десило на путовању, ово није очекивала: "Сава се уплашио"…

"Удаћу се на Сејшелима": Теодора Џехверовић открила шта јој се десило на путовању, ово није очекивала: "Сава се уплашио"…

Блиц 26.04.2023
Певачица Теодора Џехверовић последњих дана главна је тема домаћих медија због фотографије која кружи мрежама, а на којој је она потпуно гола, али и због интимног снимак са којим је наводно уцењују. Она је са братом и снајком… »
"Ако пропаднем има ко ће да ме жени " Теодору Џехверовић спопадају мушкарци: Дају ми бројеве телофона, брат Сава се плаши…

"Ако пропаднем има ко ће да ме жени " Теодору Џехверовић спопадају мушкарци: Дају ми бројеве телофона, брат Сава се плаши…

Курир 26.04.2023
Теодора Џехверовић тренутно је на Сејшелима где одмара од свих скандала који су је пратили у последње време, али и пред нове пројекте које је најваила. Певачица сваким даном мами мушке уздахе својим објавама на друштвеним… »

Вести дана »