Повезане вести

Урошевић: Свако ко прати Партизан зна да је ово најтежи период

Урошевић: Свако ко прати Партизан зна да је ово најтежи период

Спортски журнал 26.04.2023
У 170. вечитом дербију Партизан и Црвена звезда су ремизирали (0:0). Капитен Партизана Слободан Урошевић најречити после меча: - У овој ситуацији не можемо да будемо задовољни резултатом. Било шанси на обе стране, можда су наше… »
Милојевић: Без голова и без публике, као да нисмо ни дошли

Милојевић: Без голова и без публике, као да нисмо ни дошли

У 170. вечитом дербију Партизан и Црвена звезда су ремизирали (0:0). Тренер Црвене звезде Милош Милојевић сталожен после ремија (0:0) у 170. евчитом дербију. - Не могу да дајем оцене... Дерби је био садржајан, фалио је само гол… »
Дуљај: Имали смо боље шансе, боли ме што нисмо успели да их реализујемо

Дуљај: Имали смо боље шансе, боли ме што нисмо успели да их реализујемо

У 170. вечитом дербију Партизан и Црвена звезда су ремизирали (0:0). Тренер Партизана Игор Дуљај на прву лопту испалио је: - Задовољан сам приказаним од стране играча. Хтели смо да победимо, имали смо боље шансе, нисмо успели… »
Дуљај после дербија: Имали смо боље и изгледније шансе

Дуљај после дербија: Имали смо боље и изгледније шансе

Еуроневс 26.04.2023
Тренер Партизана, Игор Дуљај, говорио је за ТВ Арена спорт о 170. "вечитом дербију" који је завршен без голова. "Ја могу да будем задовољан оним што смо приказали. Имали смо боље и изгледније шансе, нисмо успели да их… »
Милојевић искрен након ремија са Партизаном: Као да нисмо ни долазили

Милојевић искрен након ремија са Партизаном: Као да нисмо ни долазили

Еуроневс 26.04.2023
Тренер Црвене звезде, Милош Милојевић, истакао је у разговору за ТВ Арена спорт да је на "вечитом дербију" фалило голова, и да је осећај након меча "као да нисмо ни долазили". Упитан је да оцени овај дерби: "Не могу да дајем… »
Дуљај: "Играчи носе велики терет и проблем у главама, имали смо боље шансе"

Дуљај: "Играчи носе велики терет и проблем у главама, имали смо боље шансе"

Спортске.нет 26.04.2023
Тренер Партизана Игор Дуљај сматра да је његова екипа вечерас створила више прилика и да је била ближа победи. Партизан је ремизирао са Црвеном резултатом 0:0 чиме је наставио низ без победа у плеј-офу и остао на деоби четврте… »

Вести дана »