Повезане вести

Није менсур крив што вам је мала образ узела: Црногорац јавно запретио - Избацићу слике и снимке да видите те "невине"!

Није менсур крив што вам је мала образ узела: Црногорац јавно запретио - Избацићу слике и снимке да видите те "невине"!

Мондо 27.04.2023
Менсур Ајдрпашић се огласио након што је данима помињан у Задрузи због довођења у везу са Анђелом Ђуричић, за коју круже приче да је с њим била више од пријатеља. Менсур Ајдрпашић се огласио након што је данима помињан у… »
"Нисам ја крив што вам је мала образ узела" Менсур ван себе урнисао Анђелу, па се бруталним речима обратио јавности! Ово боли!…

"Нисам ја крив што вам је мала образ узела" Менсур ван себе урнисао Анђелу, па се бруталним речима обратио јавности! Ово боли!…

Курир 27.04.2023
Након пете сезоне Задруге, однос Анђеле Ђуричић и Менсура Ајдарпашића интригирао је јавност, а када су заједно ухваћени у Црној Гори, спекулације о љубавној вези су се прошириле. Никада јавно нису признали емоције, чак је и… »
Он је зоричин џокер! Менсур Ајдарпашић први пут признао све о љубавној авантури са Анђелом Ђуричић: Све срећа, нисам је…

Он је зоричин џокер! Менсур Ајдарпашић први пут признао све о љубавној авантури са Анђелом Ђуричић: Све срећа, нисам је…

Курир 27.04.2023
Менсур Ајдарпашић прво је покушао да негира било какав однос са Анђелом Ђуришић, а када га је новинар Премијере притиснуо, признао је да је имао нешто са Црногорком током летње паузе између две сезоне ријалитија. - Ми нисмо били… »
Зорица открила анђелину аферу са задругаром: Певачица претила да ће разоткрити њену тајну, а сад их је раскринкала

Зорица открила анђелину аферу са задругаром: Певачица претила да ће разоткрити њену тајну, а сад их је раскринкала

Блиц 26.04.2023
Певачица и задругарка Зорица Марковић, која је имала жесток сукоб са Анђелом Ђуричић, тврди да је, осим што је у ријалитију била љубавница Звездану Славнићу, Анђела и у летњој шеми са два ријалити играча, што се коси са свим… »

Вести дана »