Povezane vesti
„Bila sam ljuta na njega, razorena i psihički i fizički“: Kristina Radenković iskreno o velikom životnom udarcu
Nova 27.04.2023
Bolan gubitak za poznatu voditeljku. Poznata voditeljka Kristina Radenković nikada se u potpunosti nije oporavila od velikog gubitka koji je doživela. Ona je, naime, kao mlada ostala bez oca Bobana. Tokom izveštavanja sa fudbalskog Svetskog prvenstva u… »
Bila sam razorena! Prvo ljuta, onda tužna! Voditeljka Slagalice o najvećem životnom udarcu: Uticalo je na druge odnose!
Mondo 27.04.2023
Voditeljka Kristina Radenković nikada se u potpunosti nije oporavila od velikog gubitka koji je doživela. Voditeljka Kristina Radenković nikada se u potpunosti nije oporavila od velikog gubitka koji je doživela. Kristina Radenković se potpuno oporavila… »
"Bila sam ljuta na njega kad me je napustio": Voditeljka Kristina Radenković o najvećem životnom udarcu: "Razorena i psihički…
Blic 27.04.2023
Poznata voditeljka Kristina Radenković nikada se u potpunosti nije oporavila od velikog gubitka koji je doživela. Ona je, naime, kao mlada ostala bez oca Bobana. Tokom izveštavanja sa fudbalskog Svetskog prvenstva u Kataru, Kristina Radenković se… »
Vesti dana »
EU još razmatra da li Srbiji isplatiti novac iz Plana rasta, kaže Marta Kos
BBC News pre 53 minutajoš 42 povezane
Šapić: Neće biti probijanja rokova na novom mostu, bilo bi lepo da mu ja budem kum
Nova pre 4 satijoš 31 povezana
(BLOG) Sutra nastavak skupštinske sednice: Završen načelni pretres, u toku rasprava o amadmanima
N1 Info pre 53 minutajoš 28 povezanih
Sprema se mega zemljotres u Japanu, vojska na ulicama! Na stotine hiljada ljudi u opasnosti, moguća kataklizma velikih razmera! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih
Kos: Srbiji novac iz Plana rasta kada ispuni uslove vezane za pravosudne zakone, izbore i medije
Beta pre 18 minutajoš 48 povezanih