Povezane vesti

Batler poslao janisa na odmor, grk se brecnuo: "Onda je i DŽordan bio neuspešan"

Batler poslao janisa na odmor, grk se brecnuo: "Onda je i DŽordan bio neuspešan"

Večernje novosti 27.04.2023
DVA tima su prošle NBA večeri završila posao u prvoj rundi. Foto AP Majami je u produžetku slavio u Milvokiju (128:126) i sa 4:1 eliminisao tim s najboljim skorom u ligi, dok je Njujork pobedom u Klivlendu (106:95) takođe sa 4:1 prošao u drugu… »
Adetokunpo razočaran ranom eliminacijom Milvokija: Bili smo dezorijentisani, ni Džordan nije osvajao svake godine

Adetokunpo razočaran ranom eliminacijom Milvokija: Bili smo dezorijentisani, ni Džordan nije osvajao svake godine

Danas 27.04.2023
Uprkos tome što Janis Adetokunpo nije odigrao kompletnu seriju prve runde plej-ofa, eliminacija od Majamija svakako je veliko iznenađenje. Baksi su plej-of započeli kao najuspešnija ekipa na Istoku, sa najboljim skorom u čitavoj NBA ligi. Majami je… »
Adetokumbo: Ovo je samo faza, nadam se još jednoj tituli

Adetokumbo: Ovo je samo faza, nadam se još jednoj tituli

Sportski žurnal 27.04.2023
Milvoki je eliminisan u prvoj rundi plej-ofa. Igrač Milvokija Janis Adetokumbo rekao je da u sportu nema neuspeha, već dobrih i loših dana, nakon što je njegov tim eliminisan u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi. – Isto pitanje… »
Kad je čuo pitanje, Janis se uhvatio za glavu! "Brate, to si me pitao i prošle godine... A Džordan?!" (video)

Kad je čuo pitanje, Janis se uhvatio za glavu! "Brate, to si me pitao i prošle godine... A Džordan?!" (video)

Mondo 27.04.2023
Grčki superstar Janis Adetokunbo se iznervirao zbog toga što je sezona Milvokija ocenjena kao neuspešna. Grčki superstar Janis Adetokunbo se iznervirao zbog toga što je sezona Milvokija ocenjena kao neuspešna. Milvoki je najneprijatnije iznenađenje… »
Adetokumbo besan nakon eliminacije Baksa: ''Da li je DŽordan bio neuspešan, da li mi to govorite?''

Adetokumbo besan nakon eliminacije Baksa: ''Da li je DŽordan bio neuspešan, da li mi to govorite?''

Večernje novosti 27.04.2023
Košarkaši Milvoki baksa eliminisani su u prvoj rundi plej-ofa od Majamija ukupnim rezultatom 4:1, a glavna zvezda Baksa Janis Adetokumbo bio je izuzetno besan na novinare nakon petog meča serije. Foto: AP - Oh, moj Bože. Pitali ste me isto pitanje… »
Janis ljut: Da li je Džordan imao devet neuspešnih sezona?

Sport klub 27.04.2023
Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo rekao je da uprkos eliminaciji u prvoj rundi plej-ofa ne smatra ovu sezonu neuspešnom, a novinaru koji mu je postavio isto pitanje kao i prošle godine dao je interesantno objašnjenje. „O, moj bože. Pitao si… »

Sport klub 27.04.2023
Košarkaš Milvoki Baksa Janis Adetokumbo rekao je da uprkos eliminaciji u prvoj rundi plej-ofa ne smatra ovu sezonu neuspešnom, a novinaru koji mu je postavio isto pitanje kao i prošle godine dao je interesantno objašnjenje. Komentari Vaš komentar… »

Vesti dana »