Povezane vesti
Žena koja je sa samo 17 doživela moždani udar otkrila šta je bio prvi simptom koji je pogrešno protumačila
Nova 27.04.2023
Moždani udar označava naglo nastali neurološki poremećaj uzrokovan poremećajem moždane cirkulacije zbog čega dolazi do nedovoljne opskrbljenosti određenih delova mozga kiseonikom i hranjivim materijama. Iako češće pogađa starije osobe, jedna devojka… »
Mislila sam da je migrena, a onda je počeo horor! Nije mogla da priča, a to je simptom vodećeg uzroka smrtnosti u Srbiji
Mondo 27.04.2023
Moždani udar je doživela kad je imala samo 17 godina, a mislila je da će prvi simptom proći kad malo odspava. Moždani udar je doživela kad je imala samo 17 godina, a mislila je da će prvi simptom proći kad malo odspava. Džordži Holand imala je samo 17… »
Vesti dana »
Američke akcije u padu nakon intenziviranja Trampove retorike o Grenlandu
Politika pre 15 minutajoš 29 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 41 minutajoš 58 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 6 satijoš 6 povezanih
UŽIVO: Srbija igra bez pritiska, velika borba sa Crnogorcima
Sport klub pre 16 minutajoš 37 povezanih