Povezane vesti

Intervju! Dodikova ćerka za Kurir: Znam koliko je mom ocu porodica Đoković draga, neću da ga čupam, ali ovo neću…

Intervju! Dodikova ćerka za Kurir: Znam koliko je mom ocu porodica Đoković draga, neću da ga čupam, ali ovo neću…

Kurir 27.04.2023
Ne želim da neko misli da pokušavam nešto da pravdam, zaista znam kakav je njegov stav o porodici Đoković i zato sam se javno oglasila, a ne da nekoga ubeđujem ili da „čupam“, kako to znaju pojedini reći. Gorica Dodik, ćerka predsednika… »
Stanivuković se oglasio o Dodiku i vređanju Đokovića na RTS-u: „Niko nema pravo da to pusti“

Stanivuković se oglasio o Dodiku i vređanju Đokovića na RTS-u: „Niko nema pravo da to pusti“

Nova 27.04.2023
Nakon snimka u kome Milorad Dodik kritikuje porodicu Đoković, oglasio se i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković. Nakon gostovanja Dodika na RTS-u podigla se prašina u javnosti. Dodik je, komentarišući organizaciju turnira Srpska open, koji… »
Dodikova ćerka o "Đoković skandalu": Očekivane spletke, od koga je - malo je

Dodikova ćerka o "Đoković skandalu": Očekivane spletke, od koga je - malo je

Dnevnik 27.04.2023
BANjALUKA/BEOGRAD: Snimak na kome predsednik Republike Srpske Milorad Dodik vređa Novaka Đokovića i njegovu porodicu u studiju RTS-a vrlo brzo je postao viralan na društvenim mrežama. Podsećam da je Dodik, komentarišući organizaciju turnira Srpska… »
Vujović: Vučić i Dodik ranije jedan drugom pružali štap, sad je to vrbina grana

N1 Info 27.04.2023
Učesnik Dejtonskih mirovnih pregovora Nebojša Vujović izjavio je u Novom danu TV N1 da su odnosi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika narušeni, dok je politička analitičarka iz Banja Luke Tanja Topić… »

Novi magazin 27.04.2023
Učesnik Dejtonskih mirovnih pregovora Nebojša Vujović izjavio je za N1 da su odnosi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika narušeni, dok je političarka analitičarka iz Banja Luke Tanja Topić ocenila da… »
"Odakle vetar duva, niko nema pravo da to pusti u etar": Oglasio se gradonačelnik Banjaluke - To nije deo programa

"Odakle vetar duva, niko nema pravo da to pusti u etar": Oglasio se gradonačelnik Banjaluke - To nije deo programa

Mondo 27.04.2023
Nakon snimka u kome Milorad Dodik vređa porodicu Đoković, oglasio se i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković. Nakon snimka u kome Milorad Dodik vređa porodicu Đoković, oglasio se i gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković. Nakon… »

Vesti dana »