Повезане вести

Прекид и победа! Моћни Партизан разбио Реал за огромних 2-0!

Прекид и победа! Моћни Партизан разбио Реал за огромних 2-0!

Спорт клуб 27.04.2023
Кошаркаши Партизана победили су мадридски Реал и у другој утакмици четвртфинала плеј-офа Евролиге која је због туче прекинута на минут и 40 секунди пре краја код резултата 95:80 за црно-беле. Коментари Ваш коментар Име… »
Пред други меч: Фаул који је одлучио први (ВИДЕО)

Пред други меч: Фаул који је одлучио први (ВИДЕО)

Спорт клуб 27.04.2023
Тројка Кевина Пантера ставила је тачку на први меч између Реала и Партизана у Топ8 фази Евролиге, али један од тренутака који су одлучили тај дуел свакако је фаул Џанана Мусе 35 секунди пре краја. Многи су довели у питање… »
Берић: Реал је под притиском, али рањени лав је најопаснији

Берић: Реал је под притиском, али рањени лав је најопаснији

Спорт клуб 27.04.2023
Реал Мадрид ће бити под великим притиском, надам се да то можемо да искористимо, изјавио је за Н1 Мирослав Берић, некадашњи кошаркаш Партизана и репрезентације, као и стручни консултант Спорт Клуба, додајући да кошаркашима… »
Вилијамс-Гос за СК: Једва сам чекао дуел са Партизаном

Спорт клуб 27.04.2023
Кошаркаш Реал Мадрида Најџел Вилијамс-Гос говорио је ексклузивно за Спорт Клуб пред другу четвртфиналну утакмицу између Реал Мадрида и Партизана. Он је први дуел описао као прави плеј-оф меч, а једнако велику борбу очекује и у… »

Спорт клуб 27.04.2023
Кошаркаш Реал Мадрида Најџел Вилијамс-Гос говорио је ексклузивно за Спорт Клуб пред другу четвртфиналну утакмицу између Реал Мадрида и Партизана. Он је први дуел описао као прави плеј-оф меч, а једнако велику борбу очекује и у… »
Још више верујете у Партизан? С разлогом…

Још више верујете у Партизан? С разлогом…

Спорт клуб 27.04.2023
Кошаркаши Партизана направили су брејк у првој утакмици четвртфинала плеј-офа Евролиге против мадридског Реала, а вечерас би могли да дођу на корак до пласмана на Фајнал-фор. Пренос дуела из "Визинк центра" је у 20:45 на Спорт… »

Вести дана »