Povezane vesti

Prekid i pobeda! Moćni Partizan razbio Real za ogromnih 2-0!

Prekid i pobeda! Moćni Partizan razbio Real za ogromnih 2-0!

Sport klub 27.04.2023
Košarkaši Partizana pobedili su madridski Real i u drugoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige koja je zbog tuče prekinuta na minut i 40 sekundi pre kraja kod rezultata 95:80 za crno-bele. Komentari Vaš komentar Ime… »
Pred drugi meč: Faul koji je odlučio prvi (VIDEO)

Pred drugi meč: Faul koji je odlučio prvi (VIDEO)

Sport klub 27.04.2023
Trojka Kevina Pantera stavila je tačku na prvi meč između Reala i Partizana u Top8 fazi Evrolige, ali jedan od trenutaka koji su odlučili taj duel svakako je faul Džanana Muse 35 sekundi pre kraja. Mnogi su doveli u pitanje odluku sudije, međutim… »
Berić: Real je pod pritiskom, ali ranjeni lav je najopasniji

Berić: Real je pod pritiskom, ali ranjeni lav je najopasniji

Sport klub 27.04.2023
Real Madrid će biti pod velikim pritiskom, nadam se da to možemo da iskoristimo, izjavio je za N1 Miroslav Berić, nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentacije, kao i stručni konsultant Sport Kluba, dodajući da košarkašima kraljevskog kluba "ne… »
Vilijams-Gos za SK: Jedva sam čekao duel sa Partizanom

Sport klub 27.04.2023
Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams-Gos govorio je ekskluzivno za Sport Klub pred drugu četvrtfinalnu utakmicu između Real Madrida i Partizana. On je prvi duel opisao kao pravi plej-of meč, a jednako veliku borbu očekuje i u drugoj utakmici… »

Sport klub 27.04.2023
Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams-Gos govorio je ekskluzivno za Sport Klub pred drugu četvrtfinalnu utakmicu između Real Madrida i Partizana. On je prvi duel opisao kao pravi plej-of meč, a jednako veliku borbu očekuje i u drugoj utakmici… »
Još više verujete u Partizan? S razlogom…

Još više verujete u Partizan? S razlogom…

Sport klub 27.04.2023
Košarkaši Partizana napravili su brejk u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige protiv madridskog Reala, a večeras bi mogli da dođu na korak do plasmana na Fajnal-for. Prenos duela iz "Vizink centra" je u 20:45 na Sport Klubu 1. Komentari Vaš… »

Vesti dana »