Povezane vesti

Šef Vagnera: Šalio sam se za Bahmut

Šef Vagnera: Šalio sam se za Bahmut

N1 Info 27.04.2023
Šef ruske plaćeničke Vagner objavio je da se šalio kada je rekao da će njegovi ljudi obustaviti vatru u Bahmutu kako bi omogućili ukrajinskim snagama da pokažu grad gostujućim američkim novinarima, javlja Rojters. Vagner je predvodio ruski napad… »
"Ma samo sam se šalio": Prigožin rekao pa porekao: Nema prekida vatre u Bahmutu, to je samo vojni humor

"Ma samo sam se šalio": Prigožin rekao pa porekao: Nema prekida vatre u Bahmutu, to je samo vojni humor

Blic 27.04.2023
„Samo sam se šalio“, rekao je šef ruske plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin nakon što je objavio da će obustaviti paljbu u Bahmutu kako bi omogućili ukrajinskoj strani prekoputa linije fronta da pokaže grad američkim novinarima… »
''Vagner'' obustavlja paljbu u Bahmutu: Oglasio se Prigožin

''Vagner'' obustavlja paljbu u Bahmutu: Oglasio se Prigožin

Pravda 27.04.2023
Osnivač privatne vojne kompanije (PVK) Vagner Jevgenij Prigožin rekao je da njegove jedinice obustavljaju paljbu u Bahmutu (Artjomovsk) tokom posete američkih novinara položajima Oružanih snaga Ukrajine, prenose ruski mediji. Audio snimak… »
Pauza u najbrutalnijoj bici: Vagnerovci obustavili artiljerijsku paljbu u "klanici", evo zašto: "Nemojte slučajno da dovedete…

Pauza u najbrutalnijoj bici: Vagnerovci obustavili artiljerijsku paljbu u "klanici", evo zašto: "Nemojte slučajno da dovedete…

Blic 27.04.2023
Šef ruske plaćeničke grupe Vagner Jevgenij Prigožin rekao je u četvrtak da obustavlja artiljerijsku vatru u Bahmutu kako bi omogućio ukrajinskih snagama na drugoj strani linije fronta da bezbedno pokažu grad američkim novinarima. Vagner predvodi… »

Vesti dana »