Повезане вести

Шеф Вагнера: Шалио сам се за Бахмут

Шеф Вагнера: Шалио сам се за Бахмут

Н1 Инфо 27.04.2023
Шеф руске плаћеничке Вагнер објавио је да се шалио када је рекао да ће његови људи обуставити ватру у Бахмуту како би омогућили украјинским снагама да покажу град гостујућим америчким новинарима, јавља Ројтерс. Вагнер је… »
"Ма само сам се шалио": Пригожин рекао па порекао: Нема прекида ватре у Бахмуту, то је само војни хумор

"Ма само сам се шалио": Пригожин рекао па порекао: Нема прекида ватре у Бахмуту, то је само војни хумор

Блиц 27.04.2023
„Само сам се шалио“, рекао је шеф руске плаћеничке групе Вагнер Јевгениј Пригожин након што је објавио да ће обуставити паљбу у Бахмуту како би омогућили украјинској страни прекопута линије фронта да покаже град америчким… »
''Вагнер'' обуставља паљбу у Бахмуту: Огласио се Пригожин

''Вагнер'' обуставља паљбу у Бахмуту: Огласио се Пригожин

Правда 27.04.2023
Оснивач приватне војне компаније (ПВК) Вагнер Јевгениј Пригожин рекао је да његове јединице обустављају паљбу у Бахмуту (Артјомовск) током посете америчких новинара положајима Оружаних снага Украјине, преносе руски медији… »
Пауза у најбруталнијој бици: Вагнеровци обуставили артиљеријску паљбу у "кланици", ево зашто: "Немојте случајно да доведете…

Пауза у најбруталнијој бици: Вагнеровци обуставили артиљеријску паљбу у "кланици", ево зашто: "Немојте случајно да доведете…

Блиц 27.04.2023
Шеф руске плаћеничке групе Вагнер Јевгениј Пригожин рекао је у четвртак да обуставља артиљеријску ватру у Бахмуту како би омогућио украјинских снагама на другој страни линије фронта да безбедно покажу град америчким новинарима… »

Вести дана »