Povezane vesti
„Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu“: Seka Aleksić održala potresan govor na sahrani…
Nova 27.04.2023
Pevačica Seka Aleksić, koja je bila bliska drugarica sa Sašom Vidićem, održala je potresan govor na Novom groblju gde je kreator ispraćen na večni počinak. Ona je prva stigla u kapelu i donela bele ruže. „Dragi naš Saša. Znam da nas gledaš odozgo i nemoj… »
(Foto) potresan govor seke Aleksić: Saša Vidić ispraćen na večni počinak: "Ljuti smo do bola jer si nas napustio"
Blic 27.04.2023
Pevačica Seka Aleksić, koja je bila bliska drugarica sa Sašom Vidićem, održala je potresan govor na Novom groblju gde je kreator ispraćen na večni počinak. - Dragi naš Saša! Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu! Šta… »
Vesti dana »
Uživo (Foto/Video) Tramp u Kini: Kasni obraćanje predsednika SAD zbog neslaganja oko nošenja oružja agenata Tajne službe
Newsmax Balkans pre 42 minutajoš 65 povezanih
Vučić: U septembru će početi da dolaze učesnici Ekspa 2027, do tada gotove sve hale
Insajder pre 11 minutajoš 15 povezanih
Šta je hepatitis A koji je pronađen u voću iz Srbije, kako se prenosi i koji su simptomi zaraze?
Danas pre 27 minutajoš 13 povezanih