Povezane vesti
„Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu“: Seka Aleksić održala potresan govor na sahrani…
Nova 27.04.2023
Pevačica Seka Aleksić, koja je bila bliska drugarica sa Sašom Vidićem, održala je potresan govor na Novom groblju gde je kreator ispraćen na večni počinak. Ona je prva stigla u kapelu i donela bele ruže. „Dragi naš Saša. Znam da nas gledaš odozgo i nemoj… »
(Foto) potresan govor seke Aleksić: Saša Vidić ispraćen na večni počinak: "Ljuti smo do bola jer si nas napustio"
Blic 27.04.2023
Pevačica Seka Aleksić, koja je bila bliska drugarica sa Sašom Vidićem, održala je potresan govor na Novom groblju gde je kreator ispraćen na večni počinak. - Dragi naš Saša! Znam da nas gledaš odozgo i nemoj mnogo da nas grdiš za greške u stajlingu! Šta… »
Vesti dana »
(BLOG) Šetnja od FDU do institucija koje su "ćutale": Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd
N1 Info pre 19 minutajoš 32 povezane
Zelenski odredio Jermaka za pregovore sa SAD, Medvedev ga ismejao: Bolji od njega bio bi samo Mindič
Sputnik pre 9 minutajoš 32 povezane
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 24 povezane
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora najkorisniji igrač Evrolige
Euronews pre 44 minutajoš 26 povezanih