Povezane vesti
Čobani potegli noževe jedni na druge: Pogledajte žestoki obračun 2 grupe zbog međe! Ne može ni da ustane od batina…
Kurir 27.04.2023
Stariji muškarac povređen je u obračunu čobana u BiH! Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se žestoki obračun dve grupe čobana koji se navodno svađaju zbog međe. - Prebili su mi nogu! Joj mene - zapomaže stariji čobanin koji nakon… »
"Prebili su mi nogu! Joj mene": Snimali tuču čobana, sevali i noževi
Telegraf 27.04.2023
Jedan muškarac tera grupu čobana sa motkama i viče da je zemlja na kojoj pase veliko stado ovaca njegova. Stariji muškarac povređen je u obračunu čobana. Na snimku, koji kruži društvenim mrežama, a koji je najverovatnije nastao u BiH, vidi se… »
VIDEO: Novosadski tinejdžeri ometali saobraćaj da bi snimili "lamborgini"
Radio 021 27.04.2023
Nakon snimaka oduševljenog dočeka Bake Praseta u Novom Sadu, na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci na kojima se vide mladići iz Novog Sada koji s uzbuđenjem prate "lamborgini". Kako se može videti na snimcima, mladići su pratili žuti… »
Vesti dana »
Napadnuta Rusija, ukrajinci udarili tokom noći! Pogođeno veliko skladište nafte u Rostovskoj oblasti! Ogroman crni dim i dalje kulja! (foto/video)
Kurir pre 34 minutajoš 4 povezane
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
Radio 021 pre 29 minutajoš 3 povezane
Nastavljaju se žestoki napadi Izraela: Najmanje 21 Palestinac poginuo u udarima širom Gaze
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
Haos u Danskoj zbog pada mobilne mreže, ljudi nisu mogli da zovu hitne službe
Danas pre 8 satijoš 1 povezana